Обладнання

В Україні представлено класичні бізнес-ноутбуки ASUS ExpertBook B5 і ExpertBook B1

Компанія ASUS представила в Україні широку лінійку комп’ютерних пристроїв для бізнесу. Серед новинок комерційної серії – класичні бізнес-ноутбуки ExpertBook B5 і ExpertBook B1.

ASUS ExpertBook B5 – сучасний 13-дюймовий ноутбук для бізнес-користувачів із новітнім процесором Intel® Core™ 11-го покоління. Його корпус із мінімалістичним дизайном вивірений у кожній деталі, щоб досягти максимальної легкості та необхідної від мобільного пристрою міцності. Ця модель може похвалитися приголомшливою автономністю – до 14 годин без дозаряджання – і наявністю двох твердотільних накопичувачів із підтримкою RAID-масивів. Також вона оснащена системою інтелектуального шумозаглушення та ексклюзивним тачпадом NumberPad 2.0. Її спрямованість на бізнес підкреслюється наявністю розвинених засобів інформаційної безпеки, зокрема сканера відбитків пальців і модуля TPM 2.0, які допоможуть забезпечити конфіденційність комерційних даних. Як опція ці ультрапортативні пристрої можуть оснащуватися OLED-дисплеями з роздільною здатністю Full HD.

Верхня і нижня панелі ноутбука ExpertBook B5 виготовлені з алюмінію, а зона навколо клавіатури – з магній-алюмінієвого сплаву, тому його маса складає всього 1 кг. Він легко поміститься в портфель і готовий супроводжувати свого власника скрізь – і в офісі, і поза ним.

Нові моделі ExpertBook B5 пропонують широкий набір портів, включаючи підтримку найновішого високошвидкісного інтерфейсу Thunderbolt™ 4 (40 Гбіт/с, підтримка трьох дисплеїв формату 4K, прискорене підзарядка), а також роз'єми Type-A та HDMI®. Передбачено можливість підключення до дротових мереж з індивідуальною MAC-адресою, що зручно для адміністрування пристрою в межах корпоративної інфраструктури.

Ціна: від 39 999 грн., вже продається.

ASUS ExpertBook B1400 та B1500 – це нові 14- та 15-дюймові бізнес-ноутбуки для великих та малих комерційних підприємств та освітніх закладів. Ці стильні, універсальні та доступні за ціною ноутбуки, у максимальній версії створені на основі найновіших процесорів Intel® Core™ i7 11-го покоління, поєднують у собі підвищену надійність та міцність корпусу з відмінною продуктивністю та цілою низкою додаткових опцій, що підвищують продуктивність і зручність роботи , як-от сенсорний цифровий блок NumberPad 2.0 у моделі B1400, сканер відбитків пальців у кнопці живлення, клавіатуру з підсвічуванням і фронтальну веб-камеру.

Ще однією перевагою нових бізнес-ноутбуків серії ExpertBook B1 є підсистема зберігання, що складається з двох накопичувачів для високої швидкості роботи з даними та достатнього обсягу для зберігання великої бібліотеки файлів. Крім того, ці пристрої можуть похвалитися широким набором інтерфейсів і можливістю повністю розкривати дисплей на 180° для спільної роботи та обговорення проектів із колегами.

Ціна: від 12 999 грн., вже продається.

Search