Новини

ТК «Україна» став найпопулярнішим каналом серед українців 2020 року - рейтинги

2020 року телеканал "Україна" став найпопулярнішим каналом серед усіх українців. Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці "Медіа Групи Україна".

Він отримав першість за основними аудиторіями: 18+ та 4+ як у містах із населенням понад 50 тис. мешканців, так і по всій Україні, а також за аудиторією 18-54 (вся Україна). За аудиторією 18+ (50 тис.+) середня частка (shr,%) каналу «Україна» 2020 року становила 14,2%, рейтинг (rat, %) – 2,41%. За аудиторією 4+ (вся Україна) – частка – 12,72 %, рейтинг – 1,99%. За аудиторією 18 – 54 (вся Україна) – частка – 9,35 %, рейтинг – 1,28%.

«Це був дуже непростий рік, який занурив у нову реальність не лише нас, а весь світ. Але ми вистояли. Ми швидко знаходили відповіді на виклики цієї нової реальності. З перших днів локдауну в ефірі й на діджитал-майданчиках канал реалізував велику інформаційну кампанію “Коронавірус: Варто знати” та кампанію на підтримку соціально відповідальної поведінки громадян “Україна вдома”. Навіть в умовах, коли виробництво телевізійного продукту частково зупинилось, ми змогли запропонувати нашим глядачам близько сотні прем’єр. Ми зберегли нашу команду, всіх наших працівників. Ми продовжили знімати святкові шоу й дарувати хороший настрій», – зазначила директорка телеканалу «Україна» Вікторія Корогод.

Search