Новини

Виступ гурту Go_A на 2-му місці офіційного ютуб-каналу Євробачення

Виступ представника України на Євробаченні-2021 гурту Go_A з піснею SHUM увійшов до переліку 10 найпопулярніших відео на офіційному ютуб-каналі Пісенного конкурсу Євробачення. У травневому топ-10 гурт Go_A зайняв 2-гу позицію, поступившись тільки переможцю цьогорічного конкурсу Євробачення, гурту Måneskin. На цей момент кількість переглядів виступу вже перевищила 11,2 млн.

Щомісяця організатори конкурсу роблять огляд 10 найпопулярніших відео на офіційному ютуб-каналі Євробачення. У рейтингу поєднують перегляди відео з виступів на конкурсі минулих років та кліпів учасників, щоб з’ясувати, які пісні переглядали найбільше.

Зазначимо, влоги «HALLO, Євробачення» на ютуб-сторінці суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ зібрали понад мільйон переглядів, а фільм «MonoKate» власного виробництва UA: ПЕРШИЙ та онлайн-трансляція Євробачення з коментаторської студії увійшли до трендів ютубу. Також виступ гурту Go_A у першому півфіналі Євробачення-2021 залишається в трендах українського ютубу вже 2 тижні.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслював 2 півфінали та фінал Євробачення, частка аудиторії якого в 4,4 раза перевищила середні показники мовника.

 

Search