Новини

MEGOGO та Parimatch Ukraine популяризуватимуть легальний перегляд спортивних подій

13 вересня медіасервіс MEGOGO та компанія Parimatch Ukraine презентували угоду про глобальну співпрацю. Відтак обидві структури сприятимуть значному поширенню легального споживання контенту в країні. Подія відбулась на території НСК «Олімпійський» у президентській ложі.

Співпраця компаній передбачає спільну боротьбу з інтернет-піратством. Медіасервіс MEGOGO, завдяки зусиллям власного відділу по боротьбі із піратським контентом, щодня виявляє порушників та запобігає їхній діяльності. Компанія вже 10 років змінює й розвиває легальне споживання контенту в країні.

За словами директора зі стратегічного розвитку MEGOGO Івана Шестакова, покращення легального середовища — пріоритет компанії: «Легальний спорт в Україні — важлива складова, оскільки саме так ми формуємо майбутнє індустрії. Спортивні трансляції грають одну із ключових ролей в розвитку всієї екосистеми спорту і, зокрема, в залученні інвестицій у цю галузь. Ми не рідко говоримо, що саме легальність лежить в ДНК нашої компанії. Тож ми будемо продовжувати активно розвивати і вдосконалювати легальне споживання в країні».

Окрім сприяння поширенню легальних трансляцій спортивних заходів, MEGOGO та Parimatch Ukraine планують реалізовувати низку масштабних проєктів, які стануть якісним доповненням до топових матчів Ліги Чемпіонів УЄФА.

«Ми, як перший і єдиний легальний букмекер в країні, продовжуємо підтримку українського спорту на всіх рівнях: професійному, регіональному, аматорському.  Всі ці значні інвестиції в український футбол, його доступність для кожного і його популяризація — є частиною нашої стратегії сталого розвитку спорту на національному рівні і в регіонах. Партнерство з найбільшим медіасервісом MEGOGO є логічним продовженням цієї роботи. Ми підтримуємо легальний контент й зацікавлені в тому, щоб українці дивилися футбол й відпочивали тільки з легальними сервісами на ринку», — коментує початок співпраці Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

Зазначимо, що MEGOGO, ексклюзивний транслятор Ліги Чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, пропонує чималий ряд переваг для споживачів свого медіасервісу: зручний функціонал, чітка якість, ексклюзивні спортивні студії з експертами та топові українські коментатори. Перегляд подій на MEGOGO доступний одразу у двох передплатах: «Спорт» та «Максимальна» (199 та 299 грн/міс).

 

Search