ТВ

MEGOGO покаже матч «Аякс» – «Шахтар»

Медіасервіс MEGOGO покаже товариський футбольний матч між амстердамським «Аяксом» та донецьким «Шахтарем». Гра пройде на стадіоні «Йоган Кройф Арена» в Амстердамі.

Поєдинок між командами відбудеться вже завтра, 26 липня, о 21.00 за Києвом. Початок студії перед матчем – о 20.15. Коментатором матчу виступить Роман Бебех. 

Трансляцію події можна буде переглянути наживо на інтерактивному каналі MEGOGO Футбол Перший та у розділі «Спорт» за передплатами «Максимальна» та «Спорт».

Для нового тренера «Шахтаря» Ігоря Йовічевіча матч із чемпіонами Нідерландами – це вже друга гра на чолі команди в рамках підготовки до нового сезону, де «Шахтар» представлятиме Україну на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Раніше, в першому матчі виїзного турне український клуб зіграв у надрезультативну нічию 3:3 з «Фортуною» з міста Сіттард. 

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям і має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, Суперкубок УЄФА, La Liga, Ligue 1, Serie A, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator, та багато іншого.

Search