Новини

Гіпершоу «МАСКА» залишив перший герой - Баян

У першому випуску нового сезону найзагадковішого шоу країни «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», розсекретили ім’я ексцентричного Баяна. Зіркові детективи довго не могли зрозуміти, хто саме ховається під маскою: чоловік чи жінка, а дізнавшись відоме ім’я, шокувались – у костюмі була акторка Інна Білоконьмама VERKA SERDUCHKA.

Загадковий та суперечливий Баян одним із перших вийшов на масштабну сцену другого сезону шоу-детективу «МАСКА». Герой одразу привернув на себе увагу та викликав бурю емоцій у зіркових детективів, не допомогли стати ближчими до розгадки навіть підказки.

«Прийшов час на сцені цього шоу з’явитись досконалій музичній гармонії, без якої не проходить жодне гучне свято. Михалич, будьмо знайомі, я Баян! Серед багатьох інструментів, що здобули світову популярність і визнання я займаю особливе місце – є хедлайнером як на стадіоні «Олімпійський», так і на скромному святкуванні у родинному колі. Я настільки популярний та всесвітньовідомий, що встиг погріти свої клавіші на червоних доріжках у Нью Йорку та Лондоні, – розповів Баян в ефірі шоу «МАСКА». – Певен, кожен присутній тут та кожен глядач знає мене та моє талановите дитя».

На сцені гіпершоу «МАСКА» загадковий Баян виконав пісню Алли Пугачової «Арлекино» так, що ледь не кожен зірковий детектив порівняв його спів із оригіналом. І якщо до цього NK | Настя Каменських і Олег Винник ще мали припущення, що під маскою може ховатись чоловік – всім стало зрозуміло, що це жінка з гарними вокальними здібностями. А DZIDZIO посеред виступу навіть не втримався та вийшов на сцену, щоб детально роздивитись учасника. 

«Насамперед хочу відмітити, що DZIDZIO дуже пасує баян, – сміючись, прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна». – Але я не можу зрозуміти, чому в підказках Баян звернувся до мене «Михалич» – так говорять лише близькі мені люди, з якими ми часто спілкуємось, інші називають Андрій Михайлович».

У цей час Оля Полякова висловила свою версію, що це мама VERKA SERDUCHKA. Проте сам Андрій Данилко заперечив це. Артист не побачив у виступі учасника свою колегу, ба більше кілька разів повторив: «Якби не жіночі ноги та вокал, був би впевнений, що під маскою ховається Михайло Поплавський».

Наприкінці першого випуску у номінацію на виліт потрапили Баян і Кажан, проте глядачі в залі вирішили зняти маску з Баяна. Так, стало відомо, що в першому випуску шоу «МАСКА» Андрія Данилка заплутала «власна мама».

«Я, як найстарша, вирішила залізти у цю маску, щоб дізнатись – як там. І тепер можу сказати всім – це неймовірно складно, особливо, якщо ще й слухати ці коментарі: «бездарна», «ніяка». Але хочу сказати окреме дякую за коментарі про ноги, ноги в мене дійсно накачані – 30 років бігала за своєю донечкою, тож змогла їх накачати. А ще мені так хочеться, щоб Андрюша Данилко після цього не ображався на Інну Білоконь», – сміючись, прокоментувала мама VERKA SERDUCHKA на сцені масштабного шоу «МАСКА».

А кого із загадкових учасників розсекретять глядачі наступного ефіру? Дивіться другий сезон найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Search