Новини

Анна Ткаченко припиняє співпрацю з Live Network

Директорка діджитал-департаменту Live Network Анна Ткаченко припиняє співпрацю з холдингом та завершує роботу сьогодні, 24 грудня. Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Анна Ткаченко приєдналася до Live Network у грудні 2020 року. За рік на посаді вона заснувала діджитал-напрямок холдингу і сформувала потужну команду професіоналів, разом із якою провела ефективну роботу й показала високі результати.

“Протягом року ми з командою працювали над тим, аби сформувати діджитал-напрямок холдингу. Ми заклали міцний фундамент для його подальшого розвитку: в рамках загальної стратегії, створили екосистему ЗМІ національного масштабу з потужним регіональним впливом, до складу якої увійшли понад 30 діджитал-ресурсів, сформували бренд “Новини.LIVE”, а сайт novyny.live у грудні увійшов до топ-15 новинних ресурсів за даними Gemius Audience. Це був виклик, з яким ми впоралися. Проте наразі настав час змінити маршрут я прийняла рішення залишити холдинг. Вдячна команді та неймовірним людям, які пройшли цей шлях пліч-о-пліч зі мною. Далі більше”, зазначила Анна Ткаченко.

Діджитал-команда холдингу продовжить роботу в межах затвердженої стратегії на 2022 рік, а функції керівника тимчасово виконуватиме Аліна Макарова, яка до цього часу очолювала відділ діджитал-маркетингу.

Нагадаємо, телеканали LIVE та ODESA.LIVE розпочали мовлення восени 2020 року. Наприкінці грудня 2020 року команда оголосила про створення медіахолдингу під назвою Live Network. У серпні 2021 року до складу холдингу увійшов Типовий Київ регіональний інформаційний телеканал про життя столиці. 28 листопада 2021 року Live Network припинив співпрацю з Інститутом когнітивного моделювання, який здійснював консультаційний супровід телеканалів холдингу з листопада 2020 року. Новим генеральним директором медіахолдингу став Юрій Будяк, а генеральною продюсеркою Live Network Людмила Писанко.

Search