Новини

На екрані ТРЦ Gulliver запустили масштабне 3D-шоу

На екрані ТРЦ Gulliver запустили найбільше у Європі 3D-шоу. Про це повідомляє прес-служба ТРЦ.

Новорічну медіа-голограму створила дніпровська компанія Expolight. Головним героєм став тигр – символ 2022 року за китайським календарем. Микола Каблука, засновник Expolight у своєму посту зазначив, що вони намагалися зробити новорічне привітання максимально реалістичним, аби створювалося відчуття, що у центрі Києва справді пішов тигр, який вистрибує з екрану.

Також Каблука зазначив, що вони пропрацювали сценографію, поєднали технологічну та візуальну частину так, щоб простір «всередині» екрану набув глибини та став об'ємним, а 3D ефекти вийшли максимально реалістичними. Наразі компанія активно працює над запуском інтерактивної взаємодії з цією інсталяцією. І незабаром кожен бажаючий через web-додаток зможе зі свого смартфона управляти подіями, що відбуваються на екрані.

Шоу транслюватиметься щодня о 19:08, 19:32, 20:08, 20:32, 21:08, 21:32 (розклад виходу шоу може варіюватися в межах 5 хвилин).

Нагадаємо, що у березні минулого року на ТРЦ Gulliver розмістили найбільший світлодіодний екран у Європі. Він складається з 5 окремих частин, загальна площа яких становить близько 4000 кв.

Search