Новини

Суспільне запустило аудіоказки в Telegram

У четвер, 3 березня, команда дитячого напрямку слівника запустила Telegram-канал з аудіоказками для сімей із дітьми. Прослуховування казок дозволить зайняти дітей і відволікти від сигналів тривоги під час російської війни проти України.

«Ці чудові казки до війни були з любов'ю записані для проекту UA: Сказки. Наразі ми завантажуємо дитячий контент відповідно до потреб військової реальності. Вмикайте дітям у укриттях, у довгій дорозі чи коли змушені залишатися у домівках під час комендантської години. Відволікайте малюків від тривог, викликаних обстрілами та сиренами, запропонувавши навушники. На каналі будуть також пісеньки та цікаві аудіоісторії. Тож підписуйтесь на Суспільне Казки, радуйте друзям. Добро завжди перемагає зло», — зауважила головна редакторка дитячого напрямку Суспільного Вікторія Мурована.

Серед аудіоказок, які вже доступні, — історії про зайчика-хвалька, відважного хлопця, що переміг велетенського змія, про хитрого лисиця й упертого цапа та інші.

Крім можливості слухати онлайн, аудіоказки також можна завантажити на телефон чи інший гаджет заздалегідь — на випадок, якщо зникне зв'язок. Тривалість кожної аудіоказки – 2-5 хвилин, розмір файлів невеликий – відповідно до 3-5 Mb кожний.

Раніше Суспільне запустили українські мультфільми для всієї батьківщини на YouTube-каналі "БРОБАКС".

  

Search