Новини

Uber повертається в Київ!

Компанія відновлює свою діяльність та підтримує надання послуг першої необхідності.

Після отримання схвального рішення від міської влади, Uber відновлює роботу в Києві. Головна мета рішення компанії — підтримати столицю у якомога швидшому поверненні до нормального життя та допомогти жителям й організаціям пересуватися містом. Крім того, компанія не братиме комісію за обслуговування, тож повна вартість поїздок надходитиме водіям. 

«Відсьогодні Uber відновив роботу в Києві. Щоб підтримати негайне відновлення міста, Uber не стягуватиме жодної комісії за поїздки — це означає, що повна вартість проїзду, сплачена пасажирами, буде надходити безпосередньо місцевим водіям. Також Uber пожертвує 10 000 безоплатних поїздок державним службовцям та іншим працівникам критичної інфраструктури, що надають необхідну допомогу й послуги киянам», — коментує Анабель Діаз, регіональна менеджерка Uber в Європі, Близькому Сході та Африці.

Також Uber продовжує працювати в інших українських містах: у Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку та Рівному. 

Допомога громадам та волонтерам 

Окрім відновлення основної операційної діяльності, Uber продовжує ініціювати різноманітні соціальні проєкти у співпраці з неурядовими організаціями, волонтерськими центрами та бізнесом для підтримки українців на місцевому та глобальному рівнях.

Зокрема, Uber пропонує промокоди на безоплатні поїздки до центрів здачі крові донорам з DonorUA — наразі вони доступні у всіх містах, де працює платформа (у Києві, Львові, Чернівцях, Вінниці, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Рівному та Луцьку). Користувачі, зареєстровані на сайті DonorUA, зможуть скористатися одноразовим промокодом для замовлення поїздки в додатку Uber в обидва боки вартістю до 150 грн кожна. Щоб отримати промокод, заплануйте здачу крові в особистому кабінеті донора, натисніть «Я хочу отримати промокод» — і він буде відправлений на вказану вами електронну адресу.

Також нещодавно Uber запустив у Львові сервіс Uber Connect & Van зі спеціальним промокодом для пожертвування товарів для внутрішньо переміщених осіб. Ініціатива реалізується у співпраці з НУО «Волонтерська Сотня Львів».

Безоплатні поїздки до кордонів і глобальні пожертви компанії

В Україні та Польщі Uber запустив спеціальну послугу Uber Aid, що дозволяє українцям їздити до кордонів безоплатно. 

А за допомогою кнопки Uber Donate, розміщеної в застосунку, компанія вже зібрала 3,5 млн доларів по всьому світу. Понад 1 млн доларів з цих коштів надійшли від Uber. Наразі кожен користувач Uber в Європі може пожертвувати гроші на підтримку України, скориставшись опцією Uber4Ukraine у застосунку. 

 

Search