Новини

Ілон Маск звабив дружину засновника Google

Один із найбагатших людей планети Ілон Маск, відомий не лише своїми успішними бізнес-проектами, а й слабкістю до жіночої статі, звабив дружину одного із засновників Google. Заборонений роман тривав недовго, проте це поклало край багаторічній дружбі двох мільярдерів. Ображений Сергій Брін більше з Маском не спілкується та подав на розлучення із дружиною.

Натягнутість у стосунках двох недавніх друзів, а також охолодження в їхніх бізнес-контактах вже помітило оточення. Проте лише вузьке коло людей донедавна знало, що за чорна кішка пробігла між ними. Про причину розладу написало видання The Wall Street Journal (WSJ), посилаючись на джерело, що має достовірну інформацію.

Недовгий роман Маска з дружиною Бріна, що призвів до неприємних наслідків, стався восени 2021. Ілон тоді якраз розлучився зі своєю дружиною - співачкою Граймс і був зайнятий пошуками чергової коханої. Саме тоді, кажуть, він і "накинув оком" на дружину друга. Як про це дізнався Брін, достеменно невідомо. Можливо, донесли "доброзичливці", яких скрізь вистачає. А може й сам герой-коханець ненароком проговорився. Загалом подейкують, що на одній із мільярдерських вечірок Маск, стоячи на колінах, просив пробачення у Бріна. Той вибачення прийняв, проте дружбу з Маском розірвав.

А в січні нинішнього року 48-річний Сергій Брін подав на розлучення зі своєю дружиною Ніколь Шенехен, з якою прожив у коханні та злагоді близько трьох років.

Брін і Маск дружили давно

Так, ще у 2008 році співзасновник Google підтримав Ілона, вклавши в його компанію Tesla півмільярда доларів інвестицій. Потім, через сім років, Маск на знак подяки подарував своєму другу позашляховик Tesla. І ось тепер через жінку багаторічна чоловіча дружба розладналася.

Джерело https://lifestyle.today.ua

Search