ТВ

Канал «Україна» покаже 2-й сезон серіалу «Філін»

17 травня о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра другого сезону детективного серіалу «Філін». Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займалася кінокомпанія «Три-Я-Да Продакшн». Заплутані кримінальні справи, оновлена програма «Філін» і нові герої, які поповнили команду відділу, чекають глядача в продовженні захоплюючій 16-серійної історії.

Після гучних викриттів та особистих одкровень, в відділі «Філін» відбулися зміни, які торкнулися багатьох співробітників. Історії, до розслідування яких приступають оперативники, стали ще більш моторошними і тепер тримають в страху всю країну.

Читайте також: Історія створення серіалу "Філін" режисера Євгена Чернишова

«Мій персонаж Макс живе разом зі своєю коханою жінкою Кірою. У них прекрасне сімейне життя. Його дочка росте разом з ними, і дорослішає просто на очах. У роботі теж відбулися зміни: у відділі з'явилися нові люди, «Філін» став більш вдосконаленим, а розслідування ще більш заплутаними», - поділився актор Антон Єрьомін, який виконав роль одного з детективів відділу «Філін».

У новому сезоні серіалу глядач дізнається більше про кожного зі слідчих, зазирнувши в їхнє життя. Здивується, як близькі люди стають ворогами, а вороги несподівано простягають руку допомоги. Хтось піде, а хтось залишиться, щоб зустріти справжнє кохання, створити сім'ю і допомогти зробити світ трохи кращим.

Нагадаємо, за сюжетом працівники інноваційного відділу поліції розслідують заплутані кримінальні справи. У цьому їм допомагає спеціальна комп'ютерна програма під назвою «Філін». Але не всім подобаються такі інновації, це створює напругу у відносинах у колективі між представниками різних поколінь, але також і допомагає ефективно розслідувати злочини.

У серіалі знялися актори: Інна Мірошниченко, Олександра Епштейн, Антон Єрьомін, Руслана Писанка, Федір Ольховський, Сергій Кияшко, Сергій Радченко, Євген Григор'єв та інші.

Режисери: Павло Потатуєв, Олексій Єсаков, Тарас Рибальченко, Сергій Толкушкін, Євген Доронін.

Продюсери проекту: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ігор Волков, Сергій Баранов

Search