ТВ

Трансляція ЄВРО 2020: на ТК «Україна», телеканалах «Футбол 1/2/3, інтернет-платформі Oll.tv

З 11 червня по 12 липня на телеканалі «Україна», телеканалах «Футбол 1/2/3» та інтернет-платформі Oll.tv показали ЄВРО 2020. Це 3-й поспіль турнір, офіційним транслятором якого стали наші телеканали.

Під час ЄВРО 2020 на телеканалах «Футбол 1/2/3» виходили такі програми:

HIGHTLIGHT SHOW – 31 випуск, 24,8 год.

Наша ранкова студія. Проходила щодня з 10:00 до 11:00 на чолі з ведучою Аллою Бублій. На усіх попередніх турнірах ми тішили вас розважальним форматом: 2012 року – «Євро, я люблю тебе», 2014-го – «Олє, Мундіаль», 2016-го – «Бонжур, Євро». Програма базувалася на контенті УЄФА.

EURO NON STOP – 79 випусків, 86,2 год.

Програма виходила щодня. І до і після матчів, і навіть у дні, коли на ЄВРО не грали. «Локомотиви» наших ефірів вели Віталій Плецан та Кирило Круторогов.

«ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛ» – 22 ефіри, 28,3 год.

Програма ставила крапку кожного ігрового дня. Команду «Великого футболу» цього разу розділили на дві групи. В один день працювала пара експертів Левченко та Леоненко, в інший – Вацко та Метревелі. Незмінним залишався ведучий Олександр Денисов, йому допомагала Даша Савіна та досвідчена команда журналістів, очолювана Володимиром Крамаром.

FAN TALK - 46 програм, 89,1 год.

FAN TALK – наш новий проєкт. Ідея «зашита» в назві. Формат, популярний на Заході. Ми звикли, що розмови про футбол мають бути до або після гри. А FAN TALK – студія під час гри, альтернативний перегляд матчу в компанії з однодумцями.

Під час ЄВРО 2020 канали «Футбол 1/2/3» ввели не тільки нові формати, але й нові методи транслювання. Ми «заливали» контентом усі три «Футболи». Не було різниці, на якому з трьох наших каналів дивитися новини, огляди чи студії до матчів. Адже все було синхронізовано. Коли починались матчі, себто о 16:00, 19:00 і 22:00, на «Футбол 1» проходили прямі трансляції ігор. На «Футбол 3» – FAN TALK, а на «Футбол 2» був мікс цих форматів.

Телеканали «Футбол 1/2/3» 29 липня стали першою в українському спортивному сегменті спільнотою з відміткою в 1 000 000 підписників офіційного каналу на Youtube! За період ЄВРО на наш канал підписалися більше 100 тисяч нових глядачів! За час проведення ЄВРО 2020 кількість унікальних онлайн-глядачів сягнула 5,6 млн.

Анатолій Анатоліч (ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» та власного Youtube-каналу «Зе Інтерв’юер»): «Це величезне досягнення для українського спорту – незаполітизованого, чесного, щирого. Тому я вітаю телеканали «Футбол 1/2/3», насамперед як підписник, а вже потім як блогер і телеведучий. Надалі тіште нас крутими відео!»

Віктор Вацко (коментатор): «Мільйон підписників для українського Youtube – величезне досягнення. А якщо говорити про спортивний канал – взагалі грандіозне! Тож я щиро вітаю телеканали «Футбол 1/2/3» із підкоренням цієї вершини. Не маю жодних сумнівів, що далі більше!»

YouTube-канал телеканалів «Футбол 1/2/3» транслюється українською мовою, розповсюджується тільки на територію України та розрахований на українського вболівальника. 

Під час чемпіонату кількість підписників Telegram-каналу «Футбол 1/2/3» зросла на 59,9%, Instagram-сторінки – на 6,6%, Facebook – на 1,6%.

Youtube-канал програми «Великий футбол» поставив рекорд одночасного перегляду в 62 тис. глядачів.

На ЄВРО 2020 працювали 2 знімальні групи: команди ведучих Дмитра Шпірка та Влади Седан.

Нові обличчя. Нарешті у наших студійних програмах з’явилися арбітри. Ми йшли до того, аби українські рефері почали говорити. Настав момент, коли нам пощастило. ЄВРО 2020 провели в компанії з чинними арбітрами ФІФА: Євгеном Арановським і Сергієм Бойком.

 

Search