ТВ

«Танці з зірками»: новою учасницею шоу стала співачка Євгенія Власова

Вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону головного танцювального шоу країни під назвою «Танці з зірками». Четвертий тиждень поспіль триває #танціззіркамиchallenge, в якому учасники шоу кидають один одному виклики та запрошують на паркет.

Нещодавно фронтмен гурту KADNAY підтвердив свою участь у шоу та передав виклик співачці Євгенії Власовій, яка феєрично заявила про повернення на сцену у минулому сезоні шоу «Голос країни». Тоді співачка заспівала одну зі своїх найпопулярніших пісень з півфіналісткою шоу, чим неабияк втішила публіку. Сьогодні зірка прийняла челлендж та опублікувала відеовідповідь у своїй соцмережі.

«Для мене «Танці з зірками» - це шлях, на якому я хочу пізнати себе та можливості свого тіла. Це найкраще, що могло статися з моєю кар’єрою, тому що я завжди мріяла танцювати. Для мене це набагато глибше, ніж просто участь у найпопулярішому шоу країни. Мені важливо пізнати свої можливості», - сказала Євгенія Власова.

Нагадаємо, #танціззіркамиchallenge вже прийняли такі зірки: співачка Джамала, учасник гурту "Танок на майдані Конґо" Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко та фронтмен гурту KADNAY Дмитро Каднай. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танці з зірками».

Чекає на глядачів і оновлення у складі танцюристів. Влітку телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцівників, в якому прийняли участь більше ніж 70 професіоналів. Творці шоу отримали близько 350 заявок від найкращих танцюристів країни. Хто саме пройшов кастинг та вийде на паркет з зірками цього сезону, стане відомо вже незабаром.

Креативним продюсером 5-го сезону шоу «Танці з зірками» стала Олена Коляденко, а місце головного хореографа зайняла Олена Шоптенко. Над новим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн Big Entertainment Shows під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

 

Search