ТВ

Неочікувано емоційний ефір шоу «Танці з зірками»

Вчора на телеканалі 1+1 відбувся шостий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Він був присвячений кумирам зірок. Протягом вечора учасники ділилися неймовірно зворушливими спогадами та історіями, про людей, якими відверто захоплюються.

Відкривав вечір кумирів син легендарного судді проєкту, хореографа Григорія Чапкіса – Грег Чапкіс та онука Вітторія. Разом із балетом вони запалили паркет хіпхопом.

До суддів цієї неділі приєдналася фронтвумен гурту TheHardkiss Юлія Саніна, яка минулого сезону розділила перемогу у шоу разом із Сантою Дімопулос. Вела балкон телеведуча Маша Єфросініна. А гурт The Hardkiss подарував виступ з хітом «7 вітрів».

Недільного вечора запалили паркет олімпійська чемпіонка Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. Оля присвятила фрістайл своїй сестрі Тані та зізналася, що вона її талісман, і якби найрідніша людина була з нею в Токіо, то, можливо, спортсменка б перемогла.

«Моїм головним кумиром є моя рідна сестра Таня. Я дуже сильно її люблю. Вона як мій янгол-охоронець, і на тих змаганнях, де вона була присутня, я завжди вигравала. Це перша людина, якій я завжди телефоную, коли мені погано. Вона мій психолог. Просто ціную її дуже. Не лише в спорті, але й в житті – сестра найбільша підтримка», - поділилася Оля.

Наприкінці виступу на Ольгу очікував справжній сюрприз – під маскою другої фехтувальниці у її номері ховалася сестра Тетяна, яку спортсменка не одразу впізнала, а зрозумівши, хто стоїть перед нею – почала плакати.

Підтримати Артура Логая на паркеті прийшли його близькі люди - бабуся з дідусем. Разом із партнеркою Анною Кареліною Артур станцював зворушливий контемп під живе виконання його бабусі та дідуся.

Перед виступом Артур поділився неймовірно зворушливою історією кохання своїх кумирів. Його бабуся із дідусем живуть у щасливому шлюбі вже 48 років, і саме таку міцну родину Артур мріє побудувати.

«У мене є люди, які надихають. Сильнішої любові я не бачив – це коли все одне, все на двох. Він 50 років готує їй сніданки. Бабуся останнім часом молиться, щоб вони жодного дня не були один без одного», - відверто розповів Артур.

Сильний і проникливий виступ та вражаючі підтримки дуже вразили суддів.

Прискіплива Катерина Кухар назвала пару «найкращим дуетом сезону»:

«Я дивилася ваш танець і мені хотілося натиснути на паузу, щоб відтворити його знову і знову. Я не побоюся сказати, що ви найкращий дует нашого сезону, ідеальне поєднання та доповнення одне одного, дихання в унісон».

А головний суддя шоу Влад Яма зазначив, що не знає, що мають робити інші пари, щоб перевершити їхній виступ.

«Я дивився на ваш виступ і зовсім забув, що це лише шостий тиждень. Я був присутній на багатьох сезонах шоу в Америці, де б цей танець був останнім виграшним фрістайлом, а у вас ще все попереду. Я буду переглядати ваш виступ ще не один раз», - із захопленням прокоментував Макс Чмерковський.

Артист Дмитро Каднай відверто зізнався, що прийшов на велику сцену завдяки мамі. Співак  присвятив бродвейський джаз усім мамам, які вірять у своїх дітей більше, ніж вони в себе.

Після номеру Дмитро запросив маму на паркет і вона розповіла ведучому шоу Юрію Горбунову, що її син дуже відповідальний і ніколи не забуває їй зателефонувати. А от судді помітили, що партнерка Дмитра Аліна Лі дуже схожа на його маму.

Олімпійський призер Станіслав Горуна присвятив свій вальс національній гордості - українським паралімпійцям. За підсумками цьогорічної паралімпіади Україна посіла шосте місце в світі, здобувши 98 нагород. Пара танцювала під живе виконання хіта від Джамали, а на паркеті були присутні параолімпійці, які виборювали перемогу для України цього року.

Здивувала глядачів та суддів співачка та молода мама Джамала, виконавши пристрасний пасодобль. А перед виступом співачка пригадала свою викладачку музики Наталю Олексіївну, яка завжди вірила у артистку та знайшла потрібні слова у мить, коли Джамала хотіла покинути займатися музикою.

«Мені не дозволяли співати ту музику, яку я люблю. Я плакала кожного разу, коли мені казали, щоб я не виходила на сцену. Тоді, коли я зневірилась, я зустріла свою творчу маму - Наталію Олексіївну», - пригадала Джамала.

А після виступу Джамалу на балконі чекав чоловік Бекір із квітами.

Здивував глядачів та суддів епатажний MELOVIN, який станцював джайв та вперше з’явився на паркеті без яскравого гриму, за яким ховався всі п’ять тижнів. Перед виступом артист зізнався, що неймовірно вдячний своїй мамі, яка завжди його підтримувала. Він показав, що напередодні виступу зробив на руці татуювання почерком своєї мамі зі словами: «Я з тобою».

Лідерами турнірної таблиці цього тижня стала пара Артур Логай та Анна Кареліна (37 балів), останнє місце за результатами оцінок суддів посіла пара Олександра Заріцька та Юрій Мєшков (29 балів).

Шоу результатів цієї неділі виявилося непередбачуваним. Проект мали покинути одразу дві пари, які у сумі набрали найменшу кількість балів від глядачів та суддів.

Так, шоу залишала пара Lida Lee та Олексій Базела, яка присвячувала свій виступ співачці Тіні Кароль. А у зону ризику потрапили Ольга Харлан та Дмитро Дікусар та Олександра Заріцька і Юрій Машков. Одна с цих пар мала залишити паркет і думки суддів розділилися 50 на 50. Після невеликої суддівської наради Влад Яма сказав, що обидві пари гідні пройти далі і залишаються у проекті.

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

 

Search