ТВ

На "1+1" виходитиме нічний дайджест новин

18 жовтня на телеканалі 1+1 починає вихід нічний дайджест новин ТСН під назвою «ТСН: 10 вражаючих подій дня». З понеділка по середу о 23:45 та в четвер одразу після ток-шоу «Право на владу» на глядачів чекатиме дайджест про 10 найяскравіших, вражаючих подій дня в Україні та світі. Ведучою проєкту буде кореспондентка ТСН Наталія Островська.

«Перш за все, я хотів би привітати Наталію Островську, яка увійшла в коло зіркових ведучих ТСН. Бути обличчям головних новин країни - це відповідальність, і я впевнений, що Наталя впорається з цим викликом. Для мене особливо важливо, що Наталя до сьогоднішнього дня була нашою репортеркою і блискуче виконувала свою роботу. Завдяки їй Україна дізналася про середньовічні погляди Нових Санжар, її інтерв'ю з наймолодшою ​​довічно засудженою українкою зібрало майже мільйон переглядів на Youtube, вона перша розповіла країні про п'ятдесят новонароджених сурогатними матерями, які стали заручниками локдауну. Найсвіжіший приклад - репортажі Наталії з місця замаху на Сергія Шефіра», - прокоментував директор департаменту інформаційного мовлення 1+1 Сергій Попов.

Також Сергій Попов розповів, що новий нічний випуск ТСН у такому форматі - своєрідний експеримент департаменту інформаційного мовлення 1+1.

«Таке рішення пов’язане з сучасними викликами на ТБ, своєрідна данина «кліповому мисленню». Глядачі побачать максимально стислий дайджест найяскравіших подій дня. Нам не вперше бути першопрохідцями і ми до цього готові. Сподіваюся, що і новий ТСН «зайде» нашим глядачам і мільйонам користувачів нашого сайту і соцмереж», - наголосив директор департаменту інформаційного мовлення 1+1.

Варто зазначити, що Наталія Островська працює в 1+1 media з 2018 року. Журналістську діяльність у  компанії розпочала з інформаційно-розважального проекту «ДжеДаі» на телеканалі 2+2. Пізніше стала кореспонденткою ТСН, де займалась підготовкою інформаційно аналітичних сюжетів на соціальну, політичну та правоохоронну тематику. До початку кар’єри в 1+1 media Наталія працювала редакторкою та ведучою надзвичайних новин на Магнолія-ТБ. Крім того, брала участь в освітній міжнародній сесії у Страсбурзі в «European youth center», проходила стажування у Верховній Раді, Комітеті національної безпеки і оборони України, виконувала обов’язки прессекретаря.

Будьте в курсі найяскравіших подій, які вражають країну і світ. Дивіться «ТСН: 10 вражаючих подій дня» з понеділка по середу о 23:45 та в четвер після ток-шоу «Право на владу» на 1+1.

 

 

Search