ТВ

У Києві йдуть зйомки серіалу «Сонячна злива»

Компанія FILM.UA Group та канал «Україна» знімають нову чотирисерійну мелодраму «Сонячна злива».

Головна героїня історії – архітектор Марта Істоміна – зазнає непрості часи. Вона дізнається про зраду чоловіка, змушена залишити улюблену роботу в архітектурному бюро. Та й у стосунках із дорослим сином Кирилом виникають проблеми. Чи знайде Марта вихід із кризи, чи вдасться їй перезавантажити своє життя?

Про новий серіал розповідає режисер-постановник Олександр Тименко.

«У нашому фільмі закохуватимуться всі – і юні, і дорослі герої. Але кожен з них матиме свій шлях: хтось знайде справжні почуття, а інші залишаться у розбитого корита… Ця історія світла і обнадійлива, і шанс закохатися з'явиться майже в кожного персонажа».

У головних ролях знімаються Світлана Столярова, Прохор Дубравін, Сергій Коршиков, Світлана Зельбет, Діана Розовлян, Анастасія Шульга, Олег Коркушко, Максим Девізоров та ін.

Бажаємо знімальній групі вдалих змін!

Про проєкт

Щасливе життя Марти руйнується в одну мить: замовник відмовляється від її архітектурного проекту, Марта йде з улюбленої роботи, а на довершення з'ясовується, що чоловік має молоду коханку. Щоб відволіктися та зрозуміти, як жити далі, Марта їде до заміського Будинку відпочинку, де знайомиться з Олегом – він також приїхав сюди один. Між ними починається роман. Але невдовзі з'ясовується, що Олег обманював Марту…

Режисер-постановник: Олександр Тименко

Оператор-постановник: Євген Горенко

Продюсери: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Марина Хрипунова, Ірина Босова, Олена Малкова.

 

Search