ТВ

Хто заробляє на українцях: на Апостроф TV стартує програма "Бенефіціари"

2 лютого о 21:15 в ефір Апостроф TV вийшла оновлена програма журналістських розслідувань - "Бенефіціари". Її ведучим став відомий в Україні журналіст, політичний та громадський діяч Ігор Луценко.

Практично всі процеси навколо нас відбуваються не самі по собі, а обов’язково приносять комусь зиск. І навіть підлатані дороги, стихійні звалища, дірки в бюджетах громад, сліпа Феміда та безпорадні правоохоронці – також комусь вигідні.

Проєкт "Бенефіціари" на Апостроф TV показуватиме глядачам, хто і як саме отримує вигоду з усього, що відбувається в нашій державі. Ведучий Ігор Луценко та авторський колектив проєкту на чолі з головним редактором Ярославом Бугаковим не лише продемонструють, як бенефіціари отримують свої дивіденди, але й розкажуть, куди саме вони витрачають гроші, зароблені на українцях.

Ігор Луценко: "Бенефіціари - проєкт про гострі проблеми і про людей, котрі мають великий вплив. Ми маємо намір показувати те, що зазвичай українці не бачать і звертати увагу на тих, хто хоче лишитися в тіні. Наше кредо - у кожної проблеми є прізвище. За кожне зло і за кожне добро відповідальні конкретні люди - тож ми шукаємо і показуємо їх імена і справжні обличчя".

Ярослав Бугаков: "Згідно з багатьма дослідженнями, більша частина української економіки знаходиться в тіні. Проєкт "Бенефіціари" планувався як гайд по тіньовій економіці країни та її «акціонерах». Формула проєкту проста - ведучий "візуалізує" схему та особистість бенефіціара цієї схеми. А згодом ми показуємо, як витрачає гроші обраний персонаж. Враховуючи, що всі герої нашого проєкту - це люди, від яких залежить комфорт існування звичайного українця, цей проєкт, беззаперечно, допоможе глядачам краще роздивитися свою місцеву владу, керівників держпідприємств, правоохоронних органів тощо".

"Бенефіціари" виходитимуть в ефірі Апостроф TV щотижня, по середах, о 21:15.

Search