ТВ

Битва за 3-є місце! Матч Україна - Іспанія на Євро-2022 з футзалу

Сьогодні, 6 лютого, на Чемпіонаті Європи з футзалу-2022 відбудеться матч за 3-є місце між збірними Іспанії та України, а також фінальний матч турніру між збірними Португалії та Росії. Обидва поєдинки наживо транслюватиме суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт.

Читайте також: Олімпійські ігри у Пекіні-2022 — розклад змагань на перший тиждень

15:25 — Іспанія — Україна
У півфінальних матчах обидві команди поступилися з однаковим рахунком — 2-3. Українці не змогли на останніх хвилинах дотиснути збірну Росії, а іспанці у матчі з португальцями втратили перевагу у два м’ячі і в підсумку також поступилися. Цікаво, що у фіналі попереднього Євро-2018 збірна Іспанії поступилася португальцям з тим самим рахунком, щоправда у додатковий час.

Востаннє збірна України грала матч за бронзові нагороди у 2005 році. Тоді українці поступилися збірній Італії з рахунком 1-3.

О 15:05 — перед початком поєдинку Іспанія - Україна —  телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже програму «Студія. Футзал Євро-2022», де проаналізують шанси на успіх синьо-жовтої команди й покажуть ексклюзивні репортажі знімальної групи Суспільного з Амстердаму.

18:25 — Португалія — Росія
Для збірної Португалії цей фінал — шанс виграти друге золото Євро (причому поспіль). 
Фінальний поєдинок та матч за 3-є місце відбудуться в Амстердамі.

Дивіться фінальні матчі на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, діджитал-платформі Суспільне Спорт та вболіваймо за збірну України разом із Суспільним.

Search