ТВ

Той, що надихнув Pink Floyd: героєм випуску «Неймовірної правди про українців» став Андрій Хливнюк

СТБ продовжує випускати актуальний у нинішніх реаліях прем’єрний дайджест «Все буде добре». Відсьогодні щоп’ятниці у рубриці «Неймовірна правда про українців» у компанії ведучих – Григорія Решетника та Надії Матвєєвої – на глядачів чекатимуть надихаючі та мотивуючі історії українських селебритіс в умовах війни. 

Героєм першого випуску став музикант, спів якого надихнув легендарний гурт Pink Floyd знову воз’єднатися після 28 років мовчання, аби виконати гімн українських січових стрільців «Червона калина». Це лідер гурту «Бумбокс», а нині – боєць теороборони Андрій Хливнюк. Він від початку війни став на захист Батьківщини, отримав поранення внаслідок ворожого мінометного вогню, але не втратив бойового духу і мужньо повернувся до захисту рідної землі.

«Після двомісячної перерви, вже цієї п’ятниці, нарешті повертається улюблена програма глядачів про українських зірок, але тепер в оновленому через події в Україні форматі – «Неймовірна правда про українців». Я щасливий, що телеканал СТБ зараз – це, в першу чергу, територія допомоги і добра. Щоп’ятниці у спеціальних випусках – мотивуючі історії про українців, кожен з яких працює на своєму фронті. На глядачів чекає багато ексклюзивних інтерв’ю відомих особистостей, – ділиться ведучий Григорій Решетник. – У наших програмах ми розповідатимемо про ставлення зірок до війни, хто як висловлював свою громадянську позицію, а хто так і не зміг знайти сил виступити проти дій росії, яку допомогу відомі особистості надали нашій країні як в Україні, так і за її межами, історії евакуації, втрат, допомоги та багато іншого. Ми з Надією Матвєєвою раді мати шанс говорити про українців». 

Про злочини росії вже почув увесь світ. А все тому, що Україна не мовчить. Щотижня в «Неймовірній правді про українців» – історії про співвітчизників, мужністю яких захоплюються далеко за межами нашої країни. Зірки, яких ми звикли бачити в світлі софітів та на телеекранах, ділитимуться одкровеннями про те, як змінилося їхнє життя після 24 лютого і чим вони допомагають на передовій або в тилу.

Search