Українське кіно

StarLightMedia покаже перший в Україні фільм, створений для партнерів

Під час вимушеного дистанціювання StarLightMedia знайшла можливості для зближення зі своїми партнерами і створила кіно з підсумками 2020 року та перспективами на 2021-й. Уперше на екранах – ексклюзивна розмова про плани одного з лідерів українського телебачення наступного року. Стрічку від StarLightMedia.Next Chapter можна подивитися вже на початку грудня, йдеться в пресрелізі компанії.

Кіно презентує сезон 2021-го від StarLightMedia та розповідає про найгарячіші ТВ-прем’єри, розвиток медіагрупи, зміни, які чекають на вітчизняний ринок телебачення. Прем’єра відбудеться 8 грудня о 15:00 на YouTube-каналі SLM.

Медіагрупа насамперед дбає про безпеку та здоров’я своїх співробітників і партнерів у складні часи. Тому цього року традиційна зустріч із рекламодавцями та ЗМІ зазнала змін. Ми зробили те, що вміємо найкраще – зняли кіно, в якому покажемо все, що вас цікавить.

«StarLightMedia – інноваційна медіакомпанія, що поєднує креатив та технології заради збереження лідерства у традиційному ТВ-бізнесі й здобуття лідерства серед діджитал-медіа. Наш обов’язок як лідера – розвиток ринку, який неможливий без партнерства для взаємного економічного зростання. Саме про це йдеться у кінострічці, де ми підіймаємо завісу планів на наступний рік. І звісно, чекаємо на особисту зустріч із партнерами 2021-го!» – розповів СЕО компанії Михайло Царьов.

В умовах всесвітньої пандемії StarLightMedia зуміла швидко переформатуватися та втриматися на медіаринку. В осінньому сезоні 2020-го компанія ще раз продемонструвала, що любов глядача до контенту медіагрупи лише міцнішає. ICTV – телеканал №1 в Україні за теледивленням. Продукти СТБ та «Нового каналу» майже щодня стають найкращими у своїх слотах. StarLightMedia продовжує  показ соціальної реклами та власних проектів, що покликані допомогти під час кризи і відновитися після неї, сприяти сталому розвитку країни.

 

 

Search