Українське кіно

Канал «Україна» покаже прем’єру фільму «Дерев’яний гребінець»

У неділю, 6 лютого, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Дерев’яний гребінець». Нова історія розповість про циганку Лалу та її онуку Настю, долі яких переплів старий талісман.

Комусь дерев'яний гребінець приносить смерть, а комусь кохання. Настину безтурботну молодість перекреслює втрата коханого і лихо в сім'ї друзів. Через роки дівчина, яка вже працює слідчою, намагається розкрити таємницю тієї трагічної події. Чи вдасться їй розібратися в тому, що насправді сталося, і знайти своє справжнє кохання?

За словами виконавиці головної ролі, акторки Аполлінарії Василиної, «Дерев'яний гребінець» – це досить нетипова історія. Настя проходить складні життєві етапи, до яких явно була не готова у всіх сенсах. Та й схожість із цією героїнею в акторки явно простежується.

«Моя сім'я теж завжди була готова допомогти мені у вкрай важких ситуаціях так само, як і дідусь Насті. Взагалі, піти на ризики заради тих, кого ми любимо – це справжній людський вчинок. Я зі свого боку завжди вдячна та готова вчинити так само, як і моя героїня», – зазначає Аполлінарія Василина.

Під час зйомок, каже артистка, було одночасно і легко, і важко, але дуже цікаво, адже вся команда намагалася подарувати глядачам захоплюючу історію.

«У картині буде часовий розрив, у якому герої подорослішають та поміняються. Хто на краще, хто на гірше. Всі учасники знімального процесу уважно поставились до кожної деталі цієї історії. Сподіваюсь, результат порадує глядача», – каже виконавиця ролі Насті.

Також у картині знялися Світлана Кірпічова, Павло Алдошин, Дмитро Ніконов, Віктор Жданов, Владислав Мамчур, Петро Крилов, Сергій Солопай, Моніка Ткачук, Олена Дудич та інші актори.

Режисер-постановник проєкту – Павло Тупик. Оператор-постановник – Максим Гуцу. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Ірина Заря, Ірина Чемерис. Виробництвом займалися канал «Україна» та компанія «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області 2021 року.

Дивіться прем'єру картини «Дерев’яний гребінець» у неділю о 17:00 на каналі «Україна».

Search