Світове кіно

Warner Bros., Disney та Sony Pictures зупиняють випуск своїх фільмів у Росії

Американські кінокомпанії Warner Bros., The Walt Disney Company та Sony Pictures призупиняють випуск своїх фільмів у Росії. 

«У світлі гуманітарної кризи в Україні Warner Media призупиняє показ свого повнометражного фільму "Бетмен" у Росії. Ми продовжуватимемо стежити за ситуацією в міру її розвитку», – йдеться у заяві речника Warner Media.

«Враховуючи неспровоковане вторгнення в Україну та трагічну гуманітарну кризу, ми призупиняємо показ кінотеатрів у Росії, зокрема майбутнього "Я червонію" від Pixar. Ми прийматимемо майбутні бізнес-рішення на основі розвитку ситуації», – зазначили в Disney.

Також ввечері 28 лютого Sony Pictures оголосила про плани призупинити вихід стрічки «Морбіус» про антигероя Marvel та всі інші майбутні кінопрокати у Росії.

«Враховуючи військові дії, які тривають в Україні, а також невизначеність та гуманітарну кризу, що розгортаються в цьому регіоні, ми призупинимо наші заплановані кінопрокати в Росії, включаючи майбутній випуск "Морбіуса"», — сказав у понеділок представник Sony Pictures Entertainment.

Джерело: Детектор Медіа

Search