Новини

Нова амбітна Volia: впровадження єдиних стандартів щодо умов співпраці з телеканалами

Volia є одним із кращих постачальників лінійного телеконтенту в Україні завдяки співпраці з усіма провідними телеканалами на території країни, а також із найбільшими міжнародними студіями, такими як Disney, Fox, Paramount і багатьма іншими. Після завершення операції з придбання Volia компанією «Датагруп» розпочався активний процес інтеграції та перегляд усіх ключових бізнес-процесів для об'єднання компаній. Раніше СЕО компаній «Датагруп» і Volia Михайло Шелемба заявив, що у Volia вперше повністю відмовилися від послуг колекторських служб. Також у компанії переглянули принципи відносин з українськими телеканалами. Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Оскільки Volia стала частиною активів Horizon Capital, де існують жорсткі норми ведення бізнесу (включаючи зобов'язання щодо дотримання процедур від ЄБРР), усі процеси та роботу з партнерами в компанії приводять до європейських стандартів: прозорі та чесні умови співпраці, комплаєнс-політика, європейські стандарти роботи тощо. Починаючи з серпня в компанії стали приводити до єдиних стандартів умови співпраці в розрізі бізнесу щодо телевізійних каналів, які ретранслюються в мережі провайдера. Дуже багато каналів хочуть бути присутніми в мережі компанії, оскільки вона володіє якісним покриттям і входить до топ-3 провайдерів фіксованого зв'язку, а після об'єднання мережа буде охоплювати понад 4 мільйонів українських домогосподарств у 50 найбільших містах країни.

Читайте також: Нова стара Volia: компанія розпочала сезон спортивних трансляцій з амбітними планами виправити власну репутацію

«Якщо раніше в компанії практикували різні умови співпраці з телеканалами, включаючи бартер, взаємозалік тощо, то зараз ми переходимо до класичної ринкової системи співробітництва, коли ціна на послуги диктується ринком і попитом на контент» - прокоментували нові стандарти в компанії Датагруп та Volia.

При цьому в компанії постійно продовжують інвестувати в поліпшення якості та розширення покриття мережі, удосконалюючи рівень послуг, що надаються, і сервісів. Так, «Датагруп» у партнерстві з Cisco почала реалізацію повномасштабного проекту модернізації своєї мережі, що дозволить збільшувати її пропускну здатність у понад 10 разів. За рік мережа компанії стане однією з найсучасніших, гнучких і масштабованих телекомунікаційних мереж у країні.

 

Search