Новини

Стань волонтером 13-го ОМКФ: стартував прийом заявок!

13-й Одеський міжнародний кінофестиваль розпочинає прийом заявок на волонтерство.

Мрієте стати частиною світу кіно, дивитися першими найгучніші кінохіти, зустрітися із українськими та світовими кінозірками? Поспішайте подати заявку на волонтерство з 1 лютого до 5 червня 2022 року і ви отримаєте неймовірний організаційний досвід та станете частиною найяскравішої кіноподії цього літа!

За 13 років з моменту заснування Одеського міжнародного кінофестивалю його волонтерська родина щороку масштабувалась та росла. До команди волонтерів за цей час приєдналося більше тисячі осіб, багато з яких стали невід’ємною частиною одного з найбільших кінофестивалів Східної Європи.

Що потрібно знати про роботу волонтера та якими вміннями володіти:

волонтером може бути людина не молодше 18 років;

мати можливість перебування в Одесі в період з 1 до 30 липня 2022 для участі в освітніх тренінгах і безпосередньо в роботі фестивалю;

робочий день волонтера триває не більше 5 годин;

волонтер здійснює діяльність на добровільній та безоплатній основі.

Також кожен претендент має пройти індивідуальну співбесіду. Долучайтеся до великої волонтерської сім'ї ОМКФ та проведіть незабутнє літо у фестивальній атмосфері та оточені кінозірок!

Подати заявку можна тут: https://oiff.com.ua/festival/volunteers.html

Наголошуємо, що з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, діяльність волонтерів під час ОМКФ буде здійснюватись з дотриманням всіх обмежувальних протиепідеміологічних заходів визначених законодавством України.

Нагадаємо, що 13-й Одеський міжнародний кінофестиваль пройде з 23 до 30 липня 2022 року.

 

Search