Новини

MEGOGO створив одразу три аудіокнижки Світлани Ройз

6 липня медіасервіс MEGOGO презентував три аудіокнижки від дитячої психологині Світлани Ройз. Вони містять поради, які допоможуть дорослим осягнути роль батьківства і усвідомити цінність взаємодії з дитиною.

Компанія MEGOGO продовжує розширювати бібліотеку освітнього та дитячого контенту. Так команда MEGOGO Audio завершила виробництво аудіокнижок з дитячої психології. До озвучування книг долучилася сама авторка Світлана Ройз, а також українська телеведуча та акторка Василіса Фролова.

Cвітлана Ройз – дитяча й сімейна психологиня з майже 20-річним досвідом, членкиня Національної Психологічної Асоціації, співпрацює із фондом захисту дітей ЮНІСЕФ, є авторкою численних книг-бестселерів з дитячої психології. Вперше її книжки отримали аудіоверсії. Ексклюзивно для  користувачів медіасервісу стали доступні до прослуховування такі видання Світлани Ройз: «Таємниця життя і смерті», «Практичне дитинознавство» та «Практичне дитинознавство. Продовжуємо розмову». 

Зокрема книжки «Практичне дитинознавство» та «Практичне дитинознавство. Продовжуємо розмову» зосереджені на корисних порадах із прикладами для дорослих. Вони нададуть відповіді на питання, що хвилюють батьків: де межа між вихованням та маніпуляцією. 

Книжка «Таємниця життя і смерті» розрахована на спільне читання з дітьми. А також, завдяки практичним завданням, вона допоможе розібратися, як розмовляти з дітьми на такі складні теми як життя та смерть, аби не травмувати дитину.

«Спільно з MEGOGO Audio ми підготували одразу три книжки: дві про «Практичне дитинознавство» та «Таємницю життя і смерті». Зараз, коли все пришвидшено та підсилено, нам як батькам важлива особиста емоційна компетентність: вміння усвідомити свій стан, назвати свої емоції й зрозуміти, що ми можемо зробити, аби стабілізуватись. А також зараз як ніколи важливо вміти розмовляти на складні теми з дітьми. Для цього й нам самим потрібна стійкість та відчуття опори, тільки так ми зможемо надати необхідну підтримку дитині. І ці книги допоможуть її віднайти. Для мене озвучення книги «Практичного дитинознавство» – це перший досвід такої роботи. Багато із знайомих, коли читали книжки, казали, що чують за текстом мій голос. Мені хотілось ще більше зарядити дорослих своєю присутністю, підтримкою та впевненістю. Цікаво, що останню частину книги ми записували в студії в Івано-Франківську – вже під звук сирен. І записували саме ті глави, які писалися в 2014 році. Я сама дивувалась, читаючи слово «війна» – ніби сталася якась петля часу…Сподіваюся, ці книжки стануть в нагоді батькам в такі складні часи. Сил нам, спокою за наших дітей і перемоги, Родино», коментує авторка книг Світлана Ройз.

«Робота над виданнями Світлани Ройз — наша давня мрія. Ми раді, що зараз ці важливі книжки отримали аудіоверсії та маємо надію стануть опорою для багатьох батьків у цей складний час. Війна позбавила нас можливості бути стійкими й емоційно стабільними, а взаємодія з дітьми має тепер ще більше непростих емоцій та ситуацій. Ми як медіасервіс для всієї родини хочемо під час війни бути корисними, тому дуже віримо, що аудіокнижки Світлани Ройз стануть неймовірною підтримкою для батьків та дітей», зазначає менеджерка MEGOGO Audio Катерина Котвіцька.

Послухати книжки Світлани Ройз можна за будь-якою передплатою в розділі «Аудіо» в додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. 

Search