ТВ

На «1+1» незабаром продовження мелодрами «Вітер кохання»

Невдовзі в ефірі «1+1» глядачі зможуть побачити довгоочікуване продовження турецького серіалу «Вітер кохання» з акторами Аблу Шахин та Акіном Акінозу в головних ролях. Йдеться про спрагу помсти, яка переросла в істинну любов. Про це інформує пресреліз телеканалу.

Зйомки 3-ї частини картини були заморожені у березні минулого року через пандемію коронавірусу. У серпні процес відновили, серіал знімали в стародавньому турецькому місті Мідьят, що в провінції Мардін.

Сюжет багатосерійної драми побудований навколо давньої ворожнечі сімей Асланблей та Шадоглу. Жага помсти в результаті перетворилася на справжнє кохання між Міраном Асланбеєм та Реян Шадоглу – головними героями драми. Утім, молоді люди зрозуміли, що покохали назавжди, але порушити правила й піти проти волі родини – це справжній виклик.

У нових серіях «Вітру кохання» на глядачів чекають захоплюючі перипетії та нові герої. Дізнаємося, що станеться між двома ворогуючими родинами після того, як виникло заборонене кохання, чи вдасться возз’єднатися закоханим, адже на них чекає чимало випробувань.

«У нас є що розповісти глядачам у довгоочікуваних серіях. Історії Азізе і Насуха, Дільшах і Хазара. Мірана та Реян спіткають неочікувані повороти долі, а лиходії заплатять за те, що зробили. Сюжетна лінія здивує навіть найвибагливіших телеглядачів», – розповідає продюсер серіалу Бану Акденіз.

Варто зазначити, серіали турецького виробництва залишаються найпопулярнішими серед аудиторії «1+1», приваблюючи глядачів сюжетом, який завжди розгортається як боротьба за справедливість, щастя та кохання.

Чим здивує захоплююча драма «Вітер кохання», глядачі «1+1» дізнатимуться вже зовсім скоро.

 

Search