ТВ

На ICTV нові обличчя в серіалі «Розтин покаже - 2»

ICTV готує лютневу прем'єру наступного сезону популярного кримінального детективу «Розтин покаже». Після 2-річної перерви канал демонструватиме продовження історії з новою головною героїнею.

«Розтин покаже» – це український серіал про детективне бюро, яке знаходить злочинців, вдаючись до допомоги судмедексперта. Кожна серія розповідає про нове розслідування. Всього покажуть 28 епізодів. Про це інформує пресреліз мовника.

Другий сезон вийде з новою головною героїнею – Яною Гончар. Головного судмедексперта зіграє Ольга Гришина. Після таємничого зникнення судмедексперта Інги дівчина доповнить ряди бюро і допоможе головному слідчому Олегу Анатолійовичу у розслідуванні справ. Новенька кардинально змінить не тільки сюжет, а й оголить минуле свого напарника. У першому сезоні про особисте життя Олега було відомо небагато, але тепер відкриються його таємниці.

Спеціально для зйомок актриса Ольга Гришина повністю змінила імідж – перефарбувала волосся, зробила коротку стрижку і навіть згодна була зробити тату.

«Яна – стильна штучка. Весь час ходить на каблуках, елегантно одягається і стежить за собою, а в душі ще та бунтарка. Щоб підкреслити це в її образі, мені вирішили зробити коротку стрижку. У мене вже є тату, але до цього образу їх захотілося навіть більше. Режисер подивився на мене і сказав, що руки в наколках виглядали б непогано. Але дофарбовувати все-таки нічого не стали», – з усмішкою ділиться Ольга.

Головного слідчого в серіалі, як і раніше, гратиме Артемій Єгоров. Крім колишнього акторського складу, нового сезону глядачі побачать впізнаваних українських виконавців і блогерів, імена яких поки тримають у секреті.

Search