ТВ

3-й ефір талант-шоу «Співають всі!»: фіналісти

Зіркові експерти вокального шоу «Співають всі!» на телеканалі «Україна» визначили імена двох наступних фіналістів. Цього разу до фіналу увійшли дівчата.

20-річна Катерина Сєвєрова з міста Вознесенськ Миколаївської області з самого дитинства займається музикою, тож у дівчини жодного разу не виникало питання про те, ким вона бачить себе у майбутньому. Дізнавшись про кастинг телеканалу «Україна», Катя одразу подала заявку і не прогадала. За виконання пісні «Обійми» гурту «Океан Ельзи» дівчина отримала від зіркового журі 99 балів, скільки ж балів набрала її конкурентка Софія Артеменко, але таємне голосування із результатом 49 проти 42 відправило Катерину першою до фіналу.

Софія Артеменко

«Пісню «Обійми» присвятила всім глядачам, які бажають скорішого вирішення непростих подій у нашій країні. Я і подумати не могла, що пройду до фіналу – досі приємно шокована. Відчуття важко передати словами», – поділилась Катерина Сєвєрова за лаштунками шоу «Співають всі!»

Так, 13-річній Софії Артеменко зі Сміли знову довелось боротись за місце у фіналі. Цього разу її суперником став 15-річний Ярослав Рогальський із Києва. Та виконання народної пісні «Ой там на горі» Софією підкорило зіркових експертів так, що ті віддали дівчині більшість голосів, і з результатом 90 проти 41-го вона стала другою фіналісткою ефіру.

Софія Артеменко зізнається – співом займається всього 3 роки, а виступ на шоу «Співають всі!» став її дебютом на великій сцені:

«Все вийшло несподівано. Організатори шоу побачили відео з моїми виступами на YouTube-каналі моєї вчительки, і запропонували мені взяти участь у проєкті. Я не очікувала такого високого результату! – розповіла фіналістка шоу «Співають всі!» Софія Артеменко. – Пісні обирали всією родиною та з вчителькою. Вони добре передають характер українського народу: трохи загадковий, але драйвовий».

А чи вдасться дівчатам підкорити «сотню» зіркових експертів у фіналі шоу та хто стане їхніми суперниками, глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро.

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

«Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

 

Search