ТВ

«Новорічна Маска»: в образі Ялинки була відома співачка

На телеканалі «Україна» нарешті стартувало довгоочікуване грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». Першою на сцені святкового проєкту виступила яскрава новорічна Ялинка, якій вдалося заплутати зіркових детективів. Ніхто так і не здогадався, що під цією маскою приховувалась співачка SLAVA KAMINSKA.

Новорічна красуня з’явилась перед публікою в чудернацькому костюмі. Ведучий Володимир Остапчук пожартував, що вони б могли стати ідеальною парою – Ялинка і Сніжинка. А ось зіркові детективи звернули увагу на вираз обличчя героїні, який вказував на те, що там може ховатись чоловік.

«Я так бачу, що ця маска в нас гендерно нейтральна. Хоч це й Ялинка, але ноги в неї чоловічі. Це Іво Бобул!» – заявила Оля Полякова в ефірі каналу «Україна», але потім побачила артиста cеред зіркових гостей новорічного шоу.

Ялинка поставила детективам незвичайне завдання: аби почути підказки про її особу, їм необхідно було водити хоровод навколо неї. Залишившись задоволеною танцем детективів, героїня зізналась, що її син дуже схожий на DZIDZIO, з Олею Поляковою вони одного поля ягоди, з NK | Настею Каменських могли б бути сестрами, а ось для Олега Винника вона вовчицею не була, скоріше він – її вовком. І тільки Андрій Данилко замість традиційної підказки почув лише багатозначне «Гм-м-м». Слова учасниці наштовхнули детективів на версії, що в цьому образі могли сховатись співачка Оля Цибульська або гімнастка Анна Різатдінова.

На сцені шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» Ялинка виконала суперхіт «Елки» Верки Сердючки. Після виступу Андрій Данилко припустив, що там могла замаскуватись співачка СолоХа. Та більшість гостей шоу були переконані, що це Оля Цибульська. Однак нікому так і не вдалося відгадати, що Ялинка – це насправді співачка SLAVA KAMINSKA, яку глядачі чекали в гіпершоу «МАСКА» протягом двох сезонів.

«А я прийшла на Новий рік! – сказала SLAVA KAMINSKA в ефірі шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». – Голос маскувати було нескладно, а ось танцювати на сцені в костюмі дуже спекотно – десь кілограм ваги я сьогодні втратила. Бачите, помада на обличчі – все, як потрібно на Новий рік. Я обожнюю це свято – воно в мене асоціюється з мандаринами, олів’є, «Шубою», ялинкою. І мордою в салаті (сміється)».

А які ще зірки замаскувались у нових зимових образах? І чим вони нас вражатимуть?

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» просто зараз на каналі «Україна»!

Search