Новини

«Домашній інтернет» від Київстар відновив мережу в деокупованих містах

Компанія завершила роботи з відновлення мережі фіксованого інтернету в містах Чернігів, Ніжин, Ірпінь, Охтирка. Таким чином, 29 тис. абонентів знову мають доступ до швидкісного домашнього інтернету. Загалом вартість відновлення мережі склала понад 4,26 млн грн.

Також зараз ведуться активні роботи над відновленням мережі в Харкові, Миколаєві та околицях. Вже 750 будинків знову мають доступ до фіксованого інтернету від Київстар. А загалом сервіс доступний в 44 тис. багатоквартирних будинків 125 міст України.

«Наші технічні спеціалісти докладають всіх зусиль, щоб якомога швидше відновити пошкоджену мережу та повернути інтернет в домівки наших абонентів. Не зважаючи на значні збитки, які завдають загарбники нашій інфраструктурі, ми продовжимо інвестувати в мережу стільки, скільки потрібно, аби кожен наш користувач мав доступ до інтернету та телекомсервісів», - прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар Сергій Сухорук.

Загалом, станом на зараз Київстар продовжує контролювати 92% мережі фіксованого інтернету та 90% мережі мобільного зв’язку.

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, компанія модернізує мережу. Зокрема в містах Львів, Київ та Дніпро став доступний інтернет на швидкості до 1 Гбіт/сек. До кінця року така можливість з’явиться ще в 14 містах України. Компанія активно реалізовує соціальні проєкти і безкоштовно забезпечує інтернетом бомбосховища по всій країні, а також модульні містечка для вимушено переселених осіб.

Search