ТВ

VoliaTV відкриває безкоштовний доступ до перегляду українських телеканалів за кордоном

Компанія Датагруп-Volia із 28 березня у рамках проекту «ТБ без кордонів» відкриває безкоштовний доступ до 9 українських телевізійних каналів для перегляду закордоном через власний онлайн додаток VoliaTV.  Це дозволить українцям, що зараз перебувають закордоном не втрачати інформаційний зв'язок із батьківщиною та слідкувати за подіями в Україні. Також доступ до українських телеканалів може стати в нагоді місцевим українським діаспорам.

«Із початком бойових дій багато українців були змушені залишити свої домівки та шукати безпеки за кордонами нашої країни. За даними ООН кількість біженців на сьогодні складає більше 3 мільйонів людей.  Найбільше українців виїхали до Польщі, Угорщини, Німеччини та інших країн Європи. Попри те, що ці люди виїхали із України важливо, щоб вони залишались в українському інформаційному просторі, дивились українські новини, отримували інформацію про бойові дії у їх регіоні, адже тут залишились їх рідні та близькі. Саме для цього ми відкрили безкоштовний доступ до українських телевізійних каналів для закордонних користувачів», - підкреслили у керівництві компанії Датагруп-Volia.

Наразі для перегляду закордоном доступні наступні телеканали: "Україна 24", 1+1 International, Inter+, ICTV Ukraine, "Україна", Film UA Live, М1, М2, "Рибалка ТВ".
Перелік каналів доступних для перегляду може змінюватись із часом.

Як дивитися канали без реєстрації:

  1. Завантажте додаток Volia TV для iOS або Android.
  2. Знайдіть карусель каналів з назвою «ТБ без кордонів» одразу під головним банером.
  3. Обирайте канал та дивіться безкоштовно.

 Все буде Україна!

 

Search