ТВ

MEGOGO запустив новий бізнес-юніт – MEGOGO Outsourcing

Медіасервіс MEGOGO оголосив про створення нового бізнес-юніту компанії –  MEGOGO Outsourcing. Відтепер, окрім основної діяльності, команда зможе надавати свої послуги зовнішнім компаніям в сферах ІТ, live-трансляцій, виробництві контенту, маркетингу, боротьбі із піратством та іншим. 

До підрозділу ввійшла частина співробітників, які знаходяться у безпеці та можуть працювати над новими проєктами.

«В ці темні часи важливо не залишати команду без роботи і бути готовими до повноцінного перезапуску діяльності одразу після перемоги. Ми бачимо і розуміємо, що війна значно влучила в наш бізнес. MEGOGO завжди був частиною домівки, яку, на жаль, вимушено залишили або тимчасово втратили багато українців. Кількість наших нових проєктів значно зменшилась. Впевнений, що тимчасово. Але наразі об’єм задач команди суттєво скоротився. До того ж, тримати компанію на тому ж фінансовому рівні стало досить важко. Ми, як бізнес, маємо підтримувати економіку країни, а як роботодавець – підтримувати і забезпечувати своїх співробітників. За 10 років роботи MEGOGO ми зібрали команду сильних фахівців, які мають унікальні компетенції світового рівня. Тож, аби компанія продовжувала активну роботу по всім напрямкам, ми вирішили ділитися своєю експертизою із іншими та пропонувати свої послуги українським та міжнародним компаніям, сформувавши для цього бізнес-юніт MEGOGO Outsoursing», – зазначає Володимир Боровик, засновник і СЕО MEGOGO.

Наразі MEGOGO Outsourcing пропонуватиме послуги здебільшого в секторі ІТ, роботі із контентом та діджитал-маркетингу. Детальніше про усі напрямки – за посиланням.

Що стосується роботи, функціонування та розвитку саме медіасервісу MEGOGO – діяльність не припиняється ні на мить. 

 

More about: | |

Search