ТВ

29 травня одночасно з Києва і Берліна проходитиме 2-й благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar

29 травня, у неділю, о 21:00 (20:00 СЕТ) одночасно з Києва та Берліна проходитиме другий благодійний телемарафон Save Ukraine — #StopWar.

Мета заходу — привернути увагу світової спільноти до драматичних подій, що відбуваються в Україні, та зібрати кошти для закупки медичного обладнання 12-м закладам охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим цивільним і військовим унаслідок війни рф. 

Ведучими заходу з Берліна, де біля Бранденбурзьких воріт у форматі open-air відбуватиметься масштабний концерт з українськими та закордонними артистами, стануть Тимур Мірошниченко та Маша Єфросиніна. Ефір з Києва вестиме Марічка Падалко, ведуча ТСН (1+1). 

Загалом 15 артистів виступлять наживо під час телемарафону. Серед них — переможці Євробачення Kalush Orchestra, швейцарський гурт Kadebostany, литовці Beissoul & Einius та найпопулярніші українські артисти — Океан Ельзи, Тіна Кароль, The Hardkiss, Monatik, alyona alyona та інші. Усі вони популяризуватимуть фандрайзинг через глобальну ініціативу United24. Зібрані до, під час та після заходу донати будуть автоматично перераховані на рахунки НБУ, закріплені за Міністерством охорони здоров'я.  

З Києва у межах телемарафону виступатимуть гурт Антитіла, Onuka та Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки. 

Долучайтеся до перегляду телемарафону Save Ukraine — #StopWar уже цієї неділі та допомагайте наближати Перемогу разом. Подію транслюватимуть телеканали  1+1, 2+2, ТЕТ, ICTV, СТБ, Новий, М1, Україна, Україна 24, UA:Перший, UA:Культура, регіональні канали Суспільного мовника, Інтер та Рада, платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ та 1+1 Video, а також YouTube-канали 1+1 та Atlas Festival.

Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується командами 1+1 media, фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора  Київстар, футбольного клубу "Динамо Київ", Міністерства культури та інформаційної політики та Міністерства закордонних справ.

Джерело: ТСН

Search