ТВ

Volia TV бере курс на повну українізацію. Дивись українською!

Із початку активної фази війни компанія Датагруп-Volia взяла курс на повну українізацію своїх продуктів, та усього представленого на них контенту. 

Вже у перші дні війни компанія проаналізувала всі наявні канали та бібліотеки, а це більше 20 000 одиниць фільмів, серіалів та ТВ шоу та одразу видалила з усіх платформ будь-який контент, який може мати російське походження. Разом із тим у Датагруп-Volia прийняли стратегічне рішення про закупівлю контенту лише у українському дубляжі. Зараз кожен четвертий фільм на платформі можна подивитись державною мовою.

«При обговоренні умов угоди з правовласниками контенту однією з основних умов тепер є отримання фільму з українською озвучкою. У випадку, якщо правовласник не має фільму з українським дубляжем, ми намагаємось самостійно озвучити цей фільм» - коментують це рішення у компанії Датагруп-Volia.

Також у Датагруп-Volia повідомляють, що ще декілька років тому на виключно українське мовлення були переведені власні канали компанії – Cine+. Зараз бібліотека каналів Cine налічує понад 300 годин українських фільмів. Від класичних стрічок від кіностудії Довженка та Одеської кіностудії до сучасних картин та блокбастерів Marvel.

Водночас за цей час компанією було озвучено велику кількість українських фільмів та інвестовано у цей процес близько 10 млн гривень.  Крім цього, у Датагруп-Volia підтримують вітчизняні студії та щороку розширюють бібліотеку українського кіно на каналах.

«Якщо ви вирішили вдосконалити або вивчити українську мову, нема нічого кращого ніж дивитись сучасні українські фільми. На нашій платформі зараз ви можете переглянути такі прекрасні вітчизняні стрічки як «Зірки за обміном», «Скажене весілля», міні-серіал «Таємний щоденник Семена Петлюри» та багато інших» - додають у компанії.

Наразі кінотеатр Volia TV наразі налічує близько 3000 годин контенту з українською доріжкою. Сюди входять: розділ TVOD із новинками від голлівудських студій, розділ SVOD, а також серіали та мультфільми. Дитячий контент майже весь українською мовою. Розділ Футбол налічує понад 700 годин матчів із українськими коментаторами.

Загалом же онлайн кінотеатр Volia TV є одним із найбільших в Україні і налічує більше 20 000 одиниць топових фільмів, серіалів та ТВ шоу від провідних світових та вітчизняних студій. Таких як Disney, Paramount, Fox, Universal, Film.ua та ін.

Search