ТВ

OLL.TV випустила проєкт, знятий нашими «пташками»

23 червня на українській платформі OLL.TV відбулася прем’єра повнометражного відеопроєкту «Народний байрактар». Сервіс змонтував та опублікував стрічку про знищення ворожої техніки вогнем ЗСУ, яка повністю змонтована з матеріалів, знятих дронами.

Це дві години нон-стоп документальних кадрів, які демонструють роботу наших збройних сил. І одночасно – роботу дронів, які на сьогодні можуть виконувати функції розвідки з повітря, фіксації злочинів окупантів, коригування артилерійського вогню та атаки супротивника.

 Як зазначають автори проєкту, головна мета проекту – підтримати збір коштів на безпілотники для української армії, який проводить Благодійний фонд Сергія Притули.

«Ми хотіли нагадати людям, для чого донатити, - говорить директор маркетингу OLL.TV Юрій Коломієць. - Бо ці дрони наводять страху по всій лінії фронту, підриваючи сотні одиниць ворожої техніки з того місця де їх дуже непросто дістати».

В даному випадку слоган платформи «Дивись. Дивись. Дивись» можна трактувати як дивись-дивись-дивись дві години як палає ворожа техніка та долучайся до збору коштів на безпілотники  Благодійного фонду Сергія Притули «Народний байрактар». https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page

Проєкт «Народний байрактар» опублікований у вільному доступі. Всі відео взяті з відкритих ресурсів.

https://oll.tv/uk/films/752474-narodniy-bayraktar

Хай ці маленькі «пташки» допомагають ЗСУ робити велику справу!

Search