Події

Запрошення на майстерклас «Як покращити пітч вашого проєкту» від голлівудських експертів

19 січня о 17:00 запрошуємо на онлайн-майстерклас «Як покращити пітч вашого проєкту» від Адама Сігела та Джоша Вайнстока, американських експертів конкурсу PITCH UA.

Під час розмови голлівудські продюсери, опираючись на найкращі світові практики, запропонують глядачам дієві інструменти для створення зрозумілої, чіткої та захопливої презентації проєкту на пітчингу. Воркшоп буде цікавим для усіх, хто прагне навчитися яскраво та результативно представляти свої проєкти й почуватися впевнено на публічних виступах.

Участь у майстеркласі – безкоштовна.

Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLRifLK42nfGYqAdiFGxZDZq4U4L_fDM4euiOsIRmTkDQc2Q/viewform.

Ви отримаєте доступ до сесії в Zoom, де зможете поставити запитання експертам. Трансляція майстеркласу буде також доступна на YouTube каналі PITCH UA.  Захід організовує компанія Media Resources Management (MRM) за підтримки Проєкту «Трансформація комунікацій» (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.

Search