Обладнання

Lenovo розширює ексклюзивне партнерство бренду Legion з Apex Legends

Компанія Lenovo спільно з американським розробником комп’ютерних ігор Respawn Entertainment оголосили про розширення співпраці. Lenovo Legion і надалі буде забезпечувати революційними можливостями учасників кіберспортивних змагань із гри Apex Legends Global Series (ALGS). У планах компаній — вивести офіційне партнерство щодо ігрового обладнання на новий рівень. Другий рік поспіль кращі зірки кіберспорту змагатимуться на більш ніж 400 високопродуктивних і стильних ігрових пристроях Lenovo Legion у плей-офф турніру ALGS. За період співпраці гра Apex Legends стала ще масштабнішою: багато гравців із більш ніж 80 країн можуть взяти участь у змаганні з загальним призовим фондом у розмірі $5 млн.

“Популярність кіберспорту стрімко зростає і він стає усе більш інклюзивним, завдяки чому ще більше гравців об'єднуються в команди. За даними дослідження, впровадження інклюзії допомогло збільшити кількість прихильників по всьому світу до 474 мільйонів глядачів. Оскільки вся увага прикута до цієї конкурентної індустрії, вона стала стійким культурним феноменом без кордонів, — сказала Емілі Кетчен (Emily Ketchen), CMO та віцепрезидент підрозділу Intelligent Devices Group компанії Lenovo. — У майбутньому кіберспортивні змагання будуть оснащені найпродуктивнішими ігровими пристроями, які забезпечуватимуть захопливий ігровий досвід, на кшталт нашої преміальної лінійки Lenovo Legion. Її створено, щоб гравці могли щодня відточувати свої навички й здобувати нові перемоги. Саме тому компанія Lenovo рада знову стати офіційним постачальником ПК і моніторів для Apex Legends Global Series".

Окрім визнання бренду, в рамках партнерства компанія отримає відгуки від професіоналів, що грають на пристроях Lenovo Legion у стресових умовах. Ці дані будуть об'єднані з даними й дослідженнями, зібраними від інфлюенсерів й ігрової спільноти Lenovo Legion. Їх передадуть інженерам, дизайнерам і UX-командам (user experience teams) Lenovo, щоб допомогти створити досконаліші високопродуктивні пристрої майбутнього покоління.

Lenovo Legion T730 у форм-факторі Tower — пристрій із продуктивним процесором Intel® Core™ i7 і надпотужним графічним процесором NVIDIA® GeForce RTX™ 2070, які ефективно запобігають перегріванню за допомогою технології Lenovo Coldfront 2.0 з рідинним охолодженням. Ігровий монітор Lenovo Legion Y25g-30 у парі із зовнішнім дисплеєм з частотою оновлення 360 Гц під час ігрового процесу, що є найвищим показником у світі комп'ютерного спорту1, забезпечує практично миттєвий відгук у розпал битви.

Завдяки технологіям NVIDIA G-SYNC® та NVIDIA Reflex монітор запобігає зависанням картинки та розмиттю під час руху. Також інновації від NVIDIA забезпечують чітке зображення і деталізацію під час гри, коли перемога чи поразка можуть залежати від мілісекунди.

Цього року сезон змагань розпочався 16 жовтня в онлайн-режимі з першої серії турніру Pro League, яка завершиться фінальною серією чемпіонату в офлайн режимі в липні 2022 року. Очікується, що партнерство компанії Lenovo та Respawn Entertainment триватиме до липня наступного року. 

Більше додаткової інформації й оновлень на Twitch-каналах @PlayApexEsports та @LenovoLegion. Обидва канали регулярно транслюють різноманітний контент — від турнірів першого рівня до геймплеїв кіберспортивних інфлюенсерів та челенджів спільноти.

 

 

Теги:

Search