Новини

Програма Eurosport: ключові події 2021 року

2021 року Eurosport продовжує зміцнювати свої позиції як канал для мільйонів шанувальників усіх видів велоспорту в Європі. Це стало можливим завдяки тому, що Європейський мовний союз (EBU) забезпечив безліч прав на трансляцію заходів світового класу Міжнародного союзу велосипедистів (Union Cycliste Internationale – UCI). Про це йдеться в пресрелізі телеканалу.

Угода включає важливі заходи Міжнародного союзу велосипедистів, зокрема Чемпіонат світу з шосейних велогонок (UCI Road World Championship), Чемпіонат світу з трекових велоперегонів (UCI Track Cycling World Championship), Чемпіонат світу з гірських велосипедів (UCI Mountain Biking World Championship) та багато інших. Eurosport забезпечить ексклюзивне покриття у понад 35 регіонах по всій Європі.

Ще 2021-го Eurosport проведе близько 290 днів прямих трансляцій велогонок серед чоловіків та жінок. Так само найпрестижніші перегони, включно із кожним Гранд-туром та усіма п'ятьма Монументами (The Monuments – це 5 класичних велогонок, які вважаються найскладнішими і найпрестижнішими одноденними змаганнями у шосейному велоспорті), а також близько 35 подій світового туру UCI можна побачити на каналах Eurosport і Global Cycling і в рамках пакетів Eurosport на discovery+, у регіонах, де вони представлені. Крім того, на Олімпійських іграх в Токіо-2020 найкращі велосипедисти світу розіграють 22 медалі у гонках на треку і шосейних перегонах. Це 16 днів першокласних змагань із щохвилинною прямою трансляцією, доступною для перегляду тільки на платформах Discovery.

 

Цей рік привносить ще більше можливостей з найбільших видів спорту в пакет Eurosport на discovery+, нове місце для стрімінгової передачі неперевершених, преміальних і актуальних для регіональних умов мультиспортивних пропозицій Eurosport.

 Ключові дати програми:

  • Наприкінці січня – Чемпіонат світу з велокросу (UCI Cyclo-Cross World Cup)
  • 30-31 січня – Чемпіонат світу з велокросу (UCI Cyclo-Cross World Championship), Остенде, Бельгія
  • 25 - 28 серпня – Чемпіонат світу з маунтинбайку (UCI Mountain Bike World Championships), Валь-ді-Соле, Італія
  • 18 - 26 вересня – Чемпіонат світу із шосейних велогонок (UCI Road World Championship), Фландрія, Бельгія
  • 13 - 17 жовтня – Чемпіонат світу з трекових велоперегонів (UCI Track Cycling World Championship), Ашгабад, Туркменістан
  • Час уточнюється – Чемпіонат світу з міського велоспорту (UCI Urban Cycling World Championship).

 

 

Search