Новини

На пристроях Huawei для носіння відтепер доступні додатки сторонніх розробників

Huawei поліпшує користування своїми носимими пристроями — відтепер у смарт-годиннику Huawei Watch GT2 Pro доступні сторонні додатки. Першим таким додатком у регіоні CEE та Nordics став сервіс для занять фітнесом без обладнання Fitify.

Раніше носимі пристрої Huawei, як правило, поставлялися з попередньо завантаженими фірмовими додатками. Але з випуском смарт-годинника Huawei Watch GT2 Pro у вересні минулого року компанія стала відкритою для інших брендів та розробників високоякісних сервісів.

«Представляючи Fitify як перший сторонній додаток у регіоні CEE та Nordics для наших носимих пристроїв, ми доносимо певне повідомлення багатьом розробникам високоякісних додатків. Наші носимі пристрої стають дедалі популярнішими, і ви можете отримати вигоду, ставши частиною екосистеми Huawei AppGallery та носимих пристроїв», — говорить Дерек Ю (Derek Yu), віцепрезидент підрозділу Huawei Consumer Business Group у регіоні CEE та Nordics.

Співпрацюючи з постачальниками стороннього контенту, Huawei надаватиме повну підтримку на всіх етапах життєвого циклу додатків — від розробки й поширення до експлуатації та аналізу даних.

Зокрема, додаток Fitify використовував 5 сервісів для інтеграції, розроблених Huawei Mobile Services.

Серед них:

Account Kit, який забезпечує розробникам простий, безпечний і швидкий вхід у систему та авторизацію;

Push Kit, що дозволяє розробникам у режимі реального часу надсилати повідомлення у свої додатки на пристроях користувачів за допомогою хмарних технологій;

In-App-Purchases Kit, який полегшує купівлю та оплату віртуальних товарів;

Analytics Kit — широкий набір попередньо налаштованих моделей аналізу, завдяки яким розробники можуть краще розуміти користувачів, продукти та контент;

та Wear Engine, що дозволяє розподіляти функції та сервіси додатку між смартфонами та носимими пристроями для повноцінної інтерактивної взаємодії.

Fitify поєднує дані про фізіотерапію і спорт зі штучним інтелектом та обчислювальними технологіями, щоб забезпечити персоналізовані тренування. Fitify включає понад 900 вправ — найбільша база тренувань серед додатків, представлених в AppGallery — та 200 млн завершених тренувань. Тепер додаток допомагає тренуватися понад 10 млн користувачів у більш ніж 170 країнах та 18 мовами. Додаток також консолідує відгуки користувачів для оптимізації фітнес-результатів. За оцінками компанії, торік Fitify допоміг користувачам спалити 26 млрд калорій.

Як установити Fitify на носимий пристрій Huawei?

На смартфоні відкрийте додаток «Здоров’я» (Huawei Health). У ньому натисніть «Пристрої» та оберіть «Додатки». Коли ви натиснете на потрібний додаток, він з’явиться в загальному меню зі всіма функціями на годиннику (у кінці списку). Встановіть також додаток Fitify на смартфон із магазину додатків.

Щоб почати користуватися Fitify, пройдіть у додатку початковий опитувальник. Там же можна обрати потрібне тренування. Розумний годинник виконує роль помічника та показує назву вправи, яку необхідно виконати.

Усі спортивні досягнення та показники здоров’я доступні в додатку Huawei Health на будь-якому пристрої, зокрема на ОС Android чи iOS. Додаток Huawei Health можна завантажити в AppGallery, Google Play Market та App Store.

 

 

Search