Новини

Лілія Ребрик захворіла на COVID-19

Ведуча програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», й акторка Лілія Ребрик здала тест на COVID-19, який виявився позитивним. Зараз телезірка перебуває на самоізоляції.

Цього тижня Лілія Ребрик повинна була зустрічатися з телеглядачами в ранковому ефірі каналу «Україна», але замість неї у четвер і п’ятницю компанію Анатолію Анатолічу склала Марія Мельник. Кілька днів тому у Лілії піднялась температура, тому вона вирушила здавати тест на коронавірус. Телеглядачі помітили відсутність ведучої і в ефірі, і в соціальних мережах, тож почали цікавитись, чи все гаразд із її здоров’ям.

«Як і будь-яка жива людина, коли вона хворіє, я взяла інста-, теле- «відпустку» на кілька днів. І, як і будь-яка жива людина, я дуже засмутилася, коли побачила в результатах аналізів слово «виявлено». Так, у мене Коронавірус, – зазначила ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик. – На найближчі два тижні скасовані всі зйомки, вистави, ефіри «Ранку з Україною», мене не буде у марафоні на 8 березня. Що ж до мого самопочуття – я б воліла, аби відповідь на це питання лишилася за кадром️. Принаймні – поки що! Всім бажаю здоров’я».

Зараз уся «дика сімейка» на самоізоляції. Поки Лілія перебуватиме на лікарняному, в ранкових ефірах її замінять колеги Марія Мельник і Григорій Герман.

Велика родина програми «Ранок з Україною» бажає Лілії якнайшвидшого одужання і повернення в прямі ефіри каналу «Україна».

Search