Новини

Канал «Україна» працює над новим шоу «Мисливці за дивами»

Канал «Україна» спільно із продакшн-компанією «Теле Про» розпочав роботу над тележурналом цікавих історій – «Мисливці за дивами». Це абсолютно новий формат, який розповість непересічні, різні за напрямками, масштабами та територією історії, які варті уваги. Про це йдеться в пресрелізі мовника.

Світ наповнений історіями та неймовірними фактами: одні – відомі нам з дитинства, інші – ми відкриваємо для себе в дорослому віці, подорожуючи чи спілкуючись з людьми. Проте є безліч цікавих маловідомих фактів, які здатні розширити кругозір та збагатити внутрішній світ кожного.

«Коли останнім часом ви по-справжньому дивувались? Що нового, неймовірно-прекрасного ви дізнались сьогодні? А якщо я вам скажу, що вже відомо, чому зникали кораблі та літаки у Бермудському трикутнику? Або, що церкви Європи вирішили вибачитись за те, що у Середньовіччя спалювали відьом? Або, наприклад, є у світі хлопчина, який керує справжнім літаком у 7 років? Наші ведучі разом із командою полюють на безліч неймовірних, дивовижних історій, щоби щоранку глядач не тільки дізнавався про нові дива Всесвіту та Планети, а й надихався творчими, науковими і навіть кулінарними надбаннями людства, був упевнений, що дива трапляються з тими, хто в них вірить!» – розповідає керівник проєкту Ірина Сарган.

Назва тележурналу теж була обрана неспроста – ведучі буквально полюватимуть на дивовижні та вражаючі історії і факти з усього світу, щоб розповісти глядачам про глобальні, містичні, технологічні відкриття й дивовижні традиції різних народів.

Імена ведучих шоу «Мисливці за дивами» стануть відомі зовсім скоро. Їхньому «полюванню» допомагатимуть блогери, мандрівники, місцеві жителі різних країн і очевидці цікавих подій.

Тележурнал виходитиме у будні зранку.

 

Search