Новини

Через російських власників Притула може залишити проєкт на Новому каналі

Шоумен та ведучий Сергій Притула залишає шоу «Де логіка?» на Новому каналі, бо власниками проєкту є росіяни. Про це 9 березня він написав на сторінці у Facebook.

Прем’єра нового шоу «Де логіка?» відбулася на каналі 9 березня. Ведучий розповів, що ще в листопаді зняли 15 випусків програми за його участі. 

«15 випусків – це перший сезон цього шоу на Новому. Перший і останній за моєї участі у ньому, як ведучого. Як і обіцяв, в разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї у цьому шоу більше не буде. Так от, не буде», – повідомив він.

Виробництвом шоу в РФ займається Comedy Club Production, проєкт «Где логика?» показують на російському ТНТ з 2015 року.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року Новий канал почав знімати гумористичне інтелектуальне шоу «Де логіка?», ведучим якого став Сергій Притула. Проєкт для каналу знімала StarLight Production, студія 1. У шоу змагаються дві зіркові команди – чоловіків і жінок. Учасники сидять один навпроти одного за ігровими столами. Довкола них розміщені екрани, на яких транслюють завдання чотирьох раундів та фіналу, усі – на логіку та спостережливість. 9 березня Новий канал показав прем’єру «Де логіка?».

 

Джерело: «Детектор медіа»

Search