Новини

Для інститутів громадянського суспільства запрацювала електронна платформа

Відтепер організації із громадського сектора, які хочуть співпрацювати з міською владою, можуть зробити це через портал vcentri.com, інформує КМДА.

Сайт розроблено, аби спростити та пришвидшити отримання послуг, які надає місто інститутам громадянського суспільства. Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк під час публічного представлення звіту про роботу Департаменту 2020 року.

«Сайт має спростити процедуру участі інститутів громадянського суспільства у міських конкурсах. Це питання є дуже актуальним, адже щороку ми проводимо кілька масштабних конкурсів, у яких беруть участь сотні організацій. Вже на етапі реалізації проєктів-переможців електронна платформа забезпечує прозорість їх фінансування», – прокоментував пан Лелюк.

Крім того, реєстрація на платформі дає доступ організаціям до проведення заходів на базі міського хабу VCENTRI HUB і можливість отримати безкоштовні фінансову та юридичну консультації. Процедура реєстрації проста, триває близько 15 хв.

Search