Новини

Всі секрети «МАСКИ» у спецвипуску одразу після гранд-фіналу!

Чи була вагітною Анастасія Приходько? За що DZIDZO міг заплатити штраф у 50 тисяч євро? Кого мріяла побачити під маскою Носорога Оля Полякова? І головна інтрига сезону – чи буде продовження найпопулярнішого шоу «МАСКА»? На ці та інші несподівані питання глядачі отримають відповідь під час спецвипуску шоу, прем’єра якого відбудеться одразу по закінченню гранд-фіналу – 10 квітня о 23:00 на каналі «Україна».

Спеціальний випуск грандіозного шоу «МАСКА» не лише розкаже про створення проєкту і покаже все, що лишилося за кадром, а й розкриє таємниці зіркових детективів. Так, Оля Полякова, Олег Винник і DZIDZIO відверто зізнаються, з чого виникали їхні сварки, розкажуть про стосунки між усіма детективами і найголовніше – про їхнє ставлення до масок і зірок, які ховались під ними.

Також у постшоу розкриють секрети створення 22 неймовірних масок, розробляли які художники з костюмів Леся Патока і Назар Дідик аж пів року! Глядачі каналу «Україна» дізнаються, які костюми були найскладнішими у створенні, скільки коштує найдорожча маска і найцікавіше – що буде з костюмами після завершення шоу.

У постшоу до детективів і творців проєкту приєднаються зіркові гості, які ховались під найсуперечливішими масками. Учасники поділяться власними враженнями від шоу «МАСКА», а ще розкриють таємниці, які зберігали за лаштунками весь цей час.

Search