Новини

«Гуллівер повертається» представлений на Шанхайському кінофестивалі

Перший повнометражний мультфільм «Гуллівер повертається», виробництвом якого займається 95 Animation Studio и Gulliver Films, в Україні вийде на екрани 23 грудня 2021 року. Про це інформує пресреліз Студії "Квартал 95".

Впевненим кроком «Гуллівер повертається» йде по світу – бере участь у міжнародних кінофестивалях та кіноринках, підписує договори на дистрибуцію.

З 11 по 19 червня у Китаї відбудеться 24-й Шанхайський міжнародний кінофестиваль. Український мультфільм «Гуллівер повертається» був відібраний до конкурсної програми Golden Goblet Awards, де змагатиметься у номінації «Кращий анімаційний фільм».

«Гуллівер крокує планетою. Все більше спеціалістів у галузі анімаційного кіно оцінюють нашу роботу над мультфільмом «Гуллівер повертається». Потрапити до офіційної ротації найбільшого азійського фестивалю – це вже досягнення! Пишаюсь роботою нашої команди. Ми досягли найвищого стандарту якості в цій галузі. Український мультфільм «Гуллівер повертається» вже продано до 35 країн для кінотеатрального релізу. Ставимо за мету – подвоїти цей показник країн до кінця поточного року. Весь світ має дізнатися про нашу країну з найкращої сторони», - коментує генеральний продюсер Олег Ходачук.

Над проєктом працювали кращі аніматори України, закордонні спеціалісти, а також команда сценаристів Студії «Квартал 95». Нагадаємо, за сюжетом Гуллівер отримує лист, у якому жителі Ліліпутії просять його про допомогу. Їхня країна в жахливому занепаді, тому без гарного та кмітливого велетня їм не обійтися. Але чи буде Гуллівер так відважно вирішувати справи своїх друзів, коли у самого не все так добре?

Українська прем’єра анімаційного мультфільму «Гуллівер повертається» відбудеться 23 грудня 2021 року.

 

Search