Новини

Х Книжковий Арсенал на MEGOGO: майже 40 тис. переглядів з усього світу

27 червня у Києві завершився Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Медіасервіс MEGOGO, як офіційний цьогорічний транслятор, підводить підсумки переглядів. Від першого і до останнього дня Книжкового Арсеналу загальна кількість переглядів відео перетнула позначку у майже 40 тисяч.

До перегляду Книжкового Арсеналу на MEGOGO також приєдналися глядачі Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, Канади, Німеччини, Ірландії, Франції, Хорватії, Польщі, Чехії, Литви та багатьох інших країн світу.

Лідерами за переглядом серед подій фестивалю стала церемонія відкриття і нагородження переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн – 2021». Не менш популярними були трансляції презентації роману-апокрифу Ірен Роздобудько «Фаріде» та читання поезій авторів та авторок «Витісненого покоління». Серед літературних дискусій найактивніше дивилися «Місця пам'яті — пам'ять місця» від Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору» та «Сталість і мінливість ідентичності» від видавництв Старого Лева і Віхола.

Нагадаємо, цьогоріч MEGOGO став офіційним транслятором Книжкового Арсеналу. Усі охочі із будь-якого куточка світу змогли побачити церемонію відкриття, презентації книжок, читання, панельні дискусії й обговорення навколо книжкових тем. Трансляція проходила на MEGOGO за підтримки Visa.

Наразі усі події X Книжкового Арсеналу доступні в записі на MEGOGO абсолютно безкоштовно. Усі охочі зможуть дивитися відео із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інше.

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» проводиться Мистецьким арсеналом з 2011 року. Його місія — створювати такі взаємодії між людьми, спільнотами, інституціями, коли поєднання естетичного переживання та інтелектуального включення в контексті книги посилює спроможність людини та суспільства.

 

Search