Новини

Серіали «Медіа Групи Україна» покажуть на індійській платформі MX Player

Українські драми «Кільце з рубіном» і «На твоєму боці» вийдуть на  індійській розважальній платформі MX Player. Міжнародний дистриб'ютор GoQuest Media уклав ексклюзивну угоду з MX Player на показ двох серіалів виробництва «Медіа Група Україна». Обидва серіали «Кільце з рубіном» і «На твоєму боці» з великим успіхом транслювалися на телеканалі «Україна», а також були продані в багато країн світу.

Захопивши увагу та уяву глядачів у всьому світі, серіал «Обручка з рубіном» вийшов в ефір у понад 40 країн. Це багатошарова, захоплююча історія двох сестер, Анни і Яни, чиє життя різко змінюється в результаті подій, що перекроїли їх долі. Дівчата опиняються на життєвому перехресті та змушені ворогувати між собою в боротьбі за ідеальне життя.

Романтична кримінальна драма «На твоєму боці», на основі сюжету класичної казки «Красуня і Чудовисько», розповідає історію Анастасії, що в один особливо невдалий день стає мимовільним свідком убивства і виявляється втягнутою у темний світ злочинності. Серіал прийняла телекомпанія Azam TV, що знаходиться в Танзанії. Він транслюється на каналі Azam Media місцевою мовою у восьми африканських країнах.

Ірина Черняк, директорка департаменту продажу телевізійного контенту, «Медіа Група Україна»: «Ми хотіли б подякувати міжнародному дистриб’ютору наших телевізійних драм GoQuest Media за плідну співпрацю. У нас багато нових високоякісних серіалів на будь-який смак і бюджет, і ми будемо і надалі розвивати співпрацю з GoQuest Media».

Розповідаючи про угоду, Мансі Шрівастав (Mansi Shrivastav), старша віцепрезидентка і керівниця відділу придбання контенту та співпраці MX Player, прокоментувала: «В Індії міжнародний контент наразі дуже поширений і доступний. MX Player дублює його на місцеві мови, щоб залучити ширшу аудиторію. Після корейських і турецьких серіалів, у країні зростає інтерес до українських драм – передусім через те, що ці історії розповідають про повсякденне життя простих людей, їхні випробування і негаразди, що робить їх актуальними для глядачів у всьому світі. Співпраця з GoQuest – це ще один крок для поповнення нашого великого каталогу світового контенту, який індійські глядачі можуть дивитися безкоштовно».

Джиммі Джордж (Jimmy George), віцепрезидент із питань продажу та придбання, GoQuest Media, додав: «Ми впевнені, що інтерес до контенту іноземними мовами буде тільки зростати, оскільки все більше гігантів потокового мовлення, таких як MX Player, прагнуть забезпечити різноманітність для своїх передплатників. Ця угода ще більше зміцнила нашу впевненість. Ми дуже раді привезти ці фільми додому, і не могли б знайти для цього кращого партнера, ніж MX Player».

Search