Новини

Дитяче Євробачення-2021: хто став фіналістом Нацвідбору

До фіналу увійшло 12 учасників зі 118 охочих, які подали заявки на участь у Національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021

У фінал потрапили — вісім учасників з авторськими піснями та четверо учасників, які переспівали пісні попередніх учасників Дитячого Євробачення.

  • Арсеній Грищенко
  • Анастасія Дорошенко (Nana Do)
  • Дарина Зінченко
  • Каріна Корнута
  • Дарина Кривенко
  • Анжеліна Макфарлейн (RREALINA)
  • Вероніка Морська
  • Єлизавета Петрук
  • Дар’я Реброва
  • Софія Скварук
  • Марія Ткачук
  • Олена Усенко (Ellen Usenko)

1. Арсеній Грищенко увійшов до складу фіналістів Нацвідбору Дитячого Євробачення-2021 з авторською піснею «Redemption». Арсенію 12 років, він живе у Києві. З п’яти років навчається у Школі естрадного виконавства «Dream School». Був лауреатом та учасником багатьох пісенних конкурсів і фестивалів.

2. Анастасія Дорошенко (Nana Do) стала фіналісткою з авторською піснею «Світ надлюдей». 12-річна Анастасія мешкає в Києві. З другого класу займається в музичній школі ім. І. Шамо за спеціальністю вокал та фортепіано, також у вокальній студії «Katapulta Art Music School». 

3.  Дарина Зінченко увійшла до фіналістів з піснею «Почни з себе», яку виконала у 2015 році представниця України на Дитячому Євробаченні Анна Трінчер. 13-річна Дарина займається вокалом з 4-х років, захоплюється народним та естрадним співом і грою на фортепіано. Брала участь у багатьох пісенних конкурсах.

4. Каріна  Корнута потрапила у фінал з тією ж піснею Анни Трінчер «Почни з себе».  14-річна Каріна живе в Ужгороді. Дівчина спробувала себе в багатьох видах творчості та спорту. Є лауреаткою багатьох фестивалів та конкурсів вокалу та гри на скрипці. Учасниця світового дитячого хору «Music Camp International».

5. Дарина Кривенко потрапила до фіналу з авторською піснею «Коси-хмарочоси». 14-річна Дарина живе в Києві. Вона  неодноразово ставала лауреаткою всеукраїнських вокальних конкурсів. Грає на фортепіано та ударних, а також займається художньою гімнастикою.

6. Анжеліна Макфарлейн (RREALINA) стала фіналісткою з авторською піснею «Angel of light». 14-річна співачка є лауреаткою пісенних конкурсів, фіналістка минулорічного Нацвідбору на Дитяче Євробачення.

7. Вероніка Морська стала фіналісткою Нацвідбору з народною піснею «Шум». 10-річна Вероніка живе у місті Біла Церква.  Дівчинка є солісткою народного ансамблю «Співограй». Лауреатка багатьох міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів. 

8. Єлизавета Петрук потрапила до фіналу з піснею «The Spirit of Music» Софії Іванько, з якою Софія представляла Україну у 2019 році на Дитячому Євробаченні. 14-річна Єлизавета живе у селищі Гостомель. З 11 років займається вокалом у студії «Golden Voice». Неодноразова володарка гран-прі багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів. 

9. Дар’я Реброва стала фіналісткою Нацвідбору з авторською піснею «Make Me Happy». 12-річна Дар’я навчається естрадного співу, грі на фортепіано та театрального мистецтва у мистецькій школі Краматорська. Здобула чимало перемог на різноманітних конкурсах.

10. Софія Скварук потрапила до фіналу Нацвідбору Дитячого Євробачення-2021 з авторською піснею «Golden Time». 14-річна Софія живе у Рівному. Пише пісні з 8 років. Переможниця міжнародних та всеукраїнських конкурсів. 

11. Марія Ткачук стала фіналісткою з авторською піснею «Пазли світу». 13-річна мешканка села Гатне біля Києва займається вокалом, фортепіано, грою на ударних інструментах. У 10 років написала першу авторську пісню, в 12 — провела перший сольний концерт. Має багато нагород міжнародних та всеукраїнських конкурсів. 

12. Олена Усенко стала фіналісткою з авторською піснею «Важіль». Олені 14 років, живе у місті Біла Церква. Навчається у «Katapulta art music school». Минулого року брала участь у Нацвідборі Дитячого Євробачення й потрапила у фінал.

Загалом на участь у Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2021 надійшло 118 заявок, які були опрацьовані відповідно до умов Положення.

Переможця Національного відбору на Дитяче Євробачення-2021 визначать під час телеконцерту 23 жовтня — суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА проведе фінал у форматі телевізійного концерту. Долю фіналістів будуть вирішувати професійне журі та глядачі за допомогою онлайн-голосування.

Четверо фіналістів, які на першому етапі виконували не власні пісні, отримають для участі пісню від Суспільного мовника.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, який відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

Search