Новини

Безлімітні дзвінки та мобільний інтернет від «Київстар» – безкоштовно для користувачів Sense SuperApp

«Київстар» продовжив до кінця 2022 року акцію «Щасливий день», завдяки чому абоненти передплати «Київстар», які мають об’єднаний профіль у цифровому банку Sense SuperApp, можуть один раз на 7 днів користуватись мобільним інтернетом та дзвінками у мережі без сплати за трафік.

Отримати «Щасливий день» у додатку банка просто: потрібно увійти у свій профіль Київстар у Sense та активувати послугу. Повідомлення про її активацію та статус також можна відстежувати у цифровому банку.

Абонентам «Київстар», які ще не користуються Sense SuperApp, для замовлення акції необхідно:

  • встановити цифровий банк за посиланням,
  • вибрати пакет послуг з дебетовою карткою або кредитну картку Альфа-Банку Україна,
  • пройти ідентифікацію через відеочат або застосунок Дія,
  • активувати акцію в розділі «Мій тариф».

Нагадаємо, що у цифровому банку Sense SuperApp абоненти «Київстар» можуть отримати 10% кешбек за мобільні послуги. Користувачі додатку можуть повернути на свій рахунок до 300 грн щомісяця за оплату тарифу, інші послуги, наприклад «Київстар ТБ», замовлення додаткових МБ та хвилин, роумінгу тощо.

Також нові клієнти Sense SuperApp, які є абонентами «Київстар», при оформленні картки єПідтримка для виплат за вакцинацію, окрім 1000 грн від держави, можуть отримати додаткові 100 бонусів на свій рахунок програми лояльності Cash'U Club та 50 бонусів на мобільний рахунок «Київстар». Потрібно лише завантажити цифровий банк Sense SuperApp та відкрити рахунок.

Отримати вичерпну інформацію про додаток та встановити його можна на сайті банку, а також в одному з більш ніж 530 фірмових магазинів «Київстар» по всій країні.

Search